Алла Мазур кардинально змінила стиль і помолодшала на 10 років: додала всього один аксесуар у гардероб

Популярна ведуча Алла Мазур у 57 років не перестає експериментувати зі своїм образом та вражати прихильників. Дізнайтеся, який аксесуар, який враз зробив її молодше, полюбився знаменитості.

Неймовірна Алла Мазур не перестає захоплювати своїм образом прихильників. Наважившись на кардинальні зміни зачіски, вона продовжила пробувати нове. Тепер головну дикторку 1+1 просто не впізнати!

До короткого “їжачка” платинового кольору вона додала мінімалістичний макіяж у стилі “тиха розкіш” та увінчала аутфіт масивними окулярами у роговій оправі. До речі, стилісти часто радять журналістам брати саме такі аксесуари, адже це підкреслює силу характеру та наполегливість.

Алла Мазур показала, як стильно носити окуляри, коли тобі за 50

Компліментів Аллі не бракує, адже під публікацією захоплені підписники пишуть:

  • “Алла, ви Супер!”
  • “Дуже гарна й неперевершена наша Алла!”
  • “Красуня наша любима”
  • “Алла, ти добра, щира і розумна, як геній”
  • “Ви були музою мого дідуся.Не пропускав жодного вашого випуску, навіть коли погано себе почував. Дідуся нема вже 15 років, але коли бачу вас завжди згадую про нього. Дякую вам за це. Тепер ви і моя муза”

Сама ж Мазур висловлювалася так про зміни: нові ідеї для трансформації їй подарувала хвороба. Зірка і тут змогла знайти плюси та побачила навіть у такій безвихідній ситуації можливості для себе. Свій стиль вона називає “європейським” і пов’язує його з нотками натуральності, адже багато жінок за кордоном взагалі не соромляться вікових змін та приймають себе такими, як їх зробила природа. А платиновий блонд — взагалі то не той колір, як більшість вважає. Це трендовий відтінок сивини, на справді.

Алла Мазур у новому образі

Нагадаємо, що Алла Мазур повідомила про онкологію у 2019-му році. Знаменитість вирішила стати до боротьби, а потім тріумфально повернулася на телебачення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини