Ці 3 речі додають до віку 10 років: городній манікюр Падалко, відрослі корені Таран і старий чоловік Полякової

Кожна жінка прагне виглядати молодо та свіжо, проте, аксесуари, манікюр чи неприбране волосся можуть зіпсувати весь образ, додавши чимало років. Чого слід утримуватися у стилі — розповідаємо на прикладі зірок.

Роки не зупинити, але кожна пані мріє виглядати так, щоб це було не так помітно. Стиль одягу та загальний образ відіграє тут ключову роль. Стилісти стверджують, що дуже важливо- звертати увагу на манікюр. Спеціалісти стверджують, що можна підтягнути обличчя, тіло, але, на жаль, саме руки не можливо омолодити ін’єкціями чи пластикою. Тому нігті мають бути в ідеальному стані. Марічка Падалко нещодавно розповіла, що до осені не буде робити собі покриття, адже порається на городі. Втім, її кисті виглядають моложаво навіть попри відсутність гель-лаку.

Стилісти назвали, що візуально старить Падалко, Таран і Полякову

Зачіска та укладка є та сама дрібничка, яка може накинути кільканадцять років. Не омолодили Лідію Таран відрослі біляві пасма. Не секрет, що ведуча, яка славиться світлим кольором волосся, підкреслює його фарбою. Втім, зараз, в евакуації за кордоном їй важко підтримувати ідеальне фарбування. Зірка вже показувалася з чорним кольором біля коренів, але її прихильники не помітили різниці та не стали робити кпини через природні процеси. Сама дикторка не комплексує з цього приводу.

Стилісти назвали, що візуально старить Падалко, Таран і Полякову

Проте дістається майже щоразу Олі Поляковій, яка взагалі не виглядає на свої роки. Зірці докоряють за те, що вона вийшла заміж за чоловіка, набагато старшого за себе. Обранець артистки вже за віком не підходить для військової служби. Та, схоже їй вже набридло виправдовуватися за свій вибір і доводити, що у них у родині — справжнє кохання. До речі, співачка подарувала обранцеві двох донечок, молодша з яких виросла просто копією свого відомого батька. Проживає досі знаменитість з обранцем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини