Педикюр у стилі “Тиха розкіш”: Ольга Сумська в модних мюлях показала, що підтримує тренд на натуральні нігті

Все частіше зірки в Мережі показують свою натуральність. Це стало справжнім трендом, який активно підхоплюють українські артистки. Однією з таких стала Ольга Сумська.

Раніше, кожен хотів виділитися чимось незвичайним і до числа незвичайності тривалий час приписували яскравий манікюр. Зараз в трендах досі тримаються чудернацькі фігурки на нігтях, кольори, які “виривають” очі та багато іншого, але зірки все частіше стають прихильницями манікюру та педикюру у стилі “Тиха розкіш”.

Тиха розкіш – це відтінки молочного або бежевого кольорів, які є однотонними і пасують абсолютно під кожен образ. Це спокійні відтінки, які не викликають відрази, а лише навпаки – дівчина з таким манікюром виглядає по-особливому розкішно і на будь-яких нігтях це виглядає краще, ніж якраві наліпки, ланцюжки або 3Д фігурки.

Манікюр у стилі Тиха розкіш
Манікюр у стилі Тиха розкіш

Зірки українського шоу-бізнесу все частіше приміряють на себе стиль тихої розкоші. Подейкують, що саме серед українських артистів моду на натуральність задала Тіна Кароль. Зірка останнім часом зʼявляється у соціальних мережах та на обкладинках журналів з відсутністю макіяжу та легеньким однотонним манікюром, але до цього стилю можна вінести й педикюр, який вирішила показати Ольга Сумська.

Ольга Сумська показала свій педикюр
Ольга Сумська показала свій педикюр

В одній із соціальних мереж акторка вирішила похизуватися стильним взуттям і в кадрі можна було побачити педикюр зірки. В стильних капцях-мюлях можна розгледіти не педикюр, а його відсутність. Це основна складова стилю “Тиха розкіш” і Ольга Сумська точно в тренді. Зірка не звертає увагу на те, що у неї не нафарбовані нігті, бо вони виглядають охайно і доглянуто навіть без лаку. Це справжній приклад для кожного, хто соромиться показувати свої ніжки без покриття гель-лаком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини