Леся Нікітюк слідкує за трендами на макіяж: телеведуча на власному прикладі показала модні відтінки помад 2023

Відома українська телеведуча та гумористка Леся Нікітюк на власному прикладі показала, які відтінки помад та олівців для губ зараз на піку популярності.

Тренди мають тенденцію постійно змінюватися та українські модниці активно за ними стежать. Крім модного одягу, стильних зачісок та капелюшків велику роль у житті кожної дівчини відіграє косметика. Серед косметичних засобів для макіяжу також створюються свої тренди на помади, тіні або олівці для губ, тому за цим потрібно добре пильнувати.

Леся Нікітюк нерідко показує в Мережі трендові вбрання та демонструє відмінний смак в одязі, а тепер зірка розповідає своїм прихильникам про найкращі відтінки помад та олівців для губ. У своїх інстаграм-сторіз телеведуча на власному прикладі показала, як виглядають найкращі кольори літа 2023 року і порадила прихильникам обирати губні помади та олівці саме таких відтінків.

Леся Нікітюк розповіла про трендові олівці для губ
Леся Нікітюк розповіла про трендові олівці для губ

Леся зробила колаж з чотирьох фотографій, які відрізняються лише кольором олівця на її губах. Ми можемо побачити яскравий червоний, нюдовий, пудровий рожевий та винний колір олівців для губ, якими телеведуча їх підмалювала. Варто зазначити, що всі олівці яскраві та добре пігментовані, а також Леся дуже акуратно та рівно наносить собі макіяж.

“Протестила олівці для губ. Мені сподобались нюдові відтінки, я такі люблю”, – пише Леся в описі під фото.

Леся Нікітюк розповіла про трендові олівці для губ
Леся Нікітюк розповіла про трендові олівці для губ

Варто зазначити, що всі чотири кольори вже тривалий час користуються попитом не лише серед звичайних модниць, але й серед світових візажистів. Нюдові та пудрові рожеві кольори помад або олівців пасують майже кожному типу обличчя, незалежно від того, який у вас колір волосся, очей чи наскільки пишні у вас губи. Обираючи один з таких відтінків ви точно не помилитеся з вибором і виглядатимете як з обкладинки глянцевого журналу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини