Манікюр у стилі “Французька розкіш”: Ольга Сумська підтримала тренд на натуральні нігті “Френч”

Неповторна Ольга Сумська засвітила на фото новий манікюр, якій моментально зробив її руки візуально молодшими. До якого прийому звернулася зірка дізнайтеся у матеріалі.

Ольга Сумська давно прославилася своїм витонченим смаком. У молодості задавала тренди та й зараз не пасе задніх. Її вродою захоплюються сотні українців, а фанати намагаються наслідувати стиль. Неможливо здогадатися, скільки років дійсно цій популярній пані, адже вона зовсім не виглядає на свій вік.

Нещодавно акторка показала новий манікюр. Зробила собі зірка “френч”, який вподобали безліч знаменитостей. Показала свої нові нігті артистка крупним планом.

Ольга Сумська показала манікюр у стилі “Французька розкіш”

Стилісти обожнюють такий стиль і на це є цілий ряд причин. По-перше, “френч” — універсальний. Він підходить під будь-який образ і гармонійно виглядає як з темними кольорами, так і зі світлими. Можна носити повсякденний аутфіт і нігті не будуть впадати в око, можна прикрасити руки аксесуарами, наприклад, кільцями чи браслетами та отримати елегантний вечірній образ.

По-друге, французький манікюр, в силу своєї кольорової гами, де використовуються нюдові відтінки, достатньо непомітно відростає. Якщо майстер зробить правильне прокрашування нігтьової пластини під кутикулу, то різниця між кольором нігтя без покриття і гель-лаком буде взагалі мінімальним. Також за допомогою полімеру можна скоригувати нерівності.

Ольга Сумська показала манікюр у стилі “Французька розкіш”

До речі, зараз у літні тренди входить кольоровий френч. Це виглядає дуже свіжо та неординарно. Стилісти рекомендують використовувати сині, червоні кольори, які підкреслять витонченість рук. Можна також експериментувати, приміряючи французький манікюр на різну довжину нігтів: якщо будете робити з короткими, краще обрати форму м’якого квадрату.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини