Який манікюр обирають Дорофєєва, Кароль, Каменських, Кравець та інші знаменитості: фото і популярні кольори

Сьогодні манікюр — невід'ємна складова жіночого образу. Які тренди підтримують та задають видатні українські зірки та чому варто звернути увагу на їхній стиль?

Манікюрна індустрія сьогодні на піку розквіту. Дами пробують нові способи прикрасити свої руки та зберегти здоров’я нігтів. Тому й не дивно, що нині з’являється купа трендів і їх задають саме українські зірки.

До сміливих експериментів схильна Надя Дорофєєва. Екс-дружина Володимира Дантеса не схильна до скромності, а тому любить різнокольорові нігті, міні-графіті та чудернацькі стікери. Її не раз бачили з так званим “корейським манікюром”, де для дизайну використовують об’ємні елементи та пастельні кольори. Артистка прибічниця рожевого та жовтого.

Який манікюр обирають зірки

Тіна Кароль — навпаки. Поп-діва є прихильницею “тихої розкоші”. Як музикант вона полюбляє коротку довжину, аби не псувати звук стуканням нігтів. Крім цього, зірка обирає для себе світлі відтінки, що підходять від будь-який образ та схильна також не наносити покриття зовсім. Не раз показувала співачка, що любить натуральність, підкреслюючи це також і макіяжем.

Тіна Кароль кардинально змінила образ
Який манікюр обирають зірки

Настя Каменських дуже любить робити темні нігті і так само, як і її колега-білявка, не відрощує нігті. До речі, неможливо побачити дружину Потапа без гель-лаку. Вона завжди демонструє доглянуті руки і ухитряється робити манікюр так, аби не було видно відрослих проміжків. Крім цього, уникає у дизайні каміння чи об’ємних елементів.

Каменських розповіла про своє лікування
Який манікюр обирають зірки

Знаменита гумористка Олена Кравець зазвичай не акцентує уваги на своєму покритті. Від того робить стриманий стиль на руках, але інколи на зйомках її можна побачити з яскравими червоними нігтями. Можна сказати, що зірка — прихильниця класики і лише зрідка прибігає до сміливих експериментів.

Донька Олени Кравець показалась у стильному образі
Який манікюр обирають зірки

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини