Наталія Могилевська показала ультрамодний шалик, який омолодить кожну: приховає “кільця Венери” на шиї за раз

Наталія Могилевська — зірка, яка у всі часи вміла виглядати стильно та вишукано. Дізнайтеся, як знаменитість пропонує носити шовковий шалик жінкам за 40.

Наталія Могилевська не раз була у списках найкрасивіших жінок України і не дарма, адже селебріті завжди вміла підкреслити свою вроду та зберегти молодість без пластики та дорогезної косметики. Нині знаменитість випромінює енергетику розкоші і доглянутості.

Наталія Могилевська без макіяжу та в домашньому одязі
Наталія Могилевська без макіяжу та в домашньому одязі

Втім, співачка має власні б’юті-секрети. Наприклад, вона вміє за допомогою одягу приховувати всі нюанси фігури та коригувати кольоровою гамою вік. Ці прийоми — не нові, і ними часто користуються стилісти. Є навіть теорія кольорового підтипу, де за рівнем контрасту між волоссям і шкірою, райдужкою і білком ока, бровами і шкірою, визначається, який відтінок буде найкраще пасувати.

У своєму стилі Могилевська надає перевагу яскравим, але холодним тонам, які найчастіше за все міксує з білим. Артистка показала нове фото, де продемонструвала яскравий шовковий різнокольоровий шалик.

Прихильники у захваті від мальовничої хустини та просто засипали Наталію компліментами. У коментарях пишуть:

  • “Як Ви тут схожі на Сальму Хайек”
  • “Наталія, ви гарна жінка і Вам дуже личить хустка ! Бажаю Вам гарного настрою ! Все буде Україна”
  • “Така красуня. Дуже личить ця хустина та окуляри”

Вуста співачка підкреслила ніжно-рожевою помадою, а, як відомо, саме цей відтінок візуально омолоджує. До речі, Могилевська тримається подалі у повсякденному житті від чорного, темно-коричневого та всіх кольорів, які можуть накинути їй десяток років. Щоправда, для сценічних образів може використати і такі тони тканин. Носить також селебріті довгу косу, яка її омолоджує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини