Довгий білий сарафан – наймодніша річ у літньому гардеробі: Джамала показала, з чим його поєднувати

Сьогодні чимало зірок нашої естради задають тренди на моду і стиль. Джамала вибилася і лідерки, показавши, як можна носити літній білий сарафан жінці за 30.

Сьогодні майже кожна зірка шоу-бізнесу стає трендсетером, людиною, яка здає тренди. Джамала не лишилася у стороні від своїх колег і продемонструвала унікальний образ з білим сарафаном. Співачка дуже вдало підібрала А-подібний силует, який приховав недоліки фігури, а сам колір підкреслив засмаглість артистки.

У коментарях прихильники з радістю відреагували на модну новину своєї кумирки, зазначивши, що їй дуже пасує наряд, а ще відмітили, що у ньому співачка — справжня красуня.

  • “Ви прекрасна і така сонячна”
  • “Світишся!!!”
  • “Джамала вам так личить”
  • “Яка ви гарна, Джа”
  • “Джа, дуже крута фотка-передостання, де над тобою Сонце заходить. Постав на аватарку в фейсбуці”
Джамала показала новий аутфіт у білому сарафані

Стилісти і дійсно рекомендують цього літа звертатися до світлих і відтінків кольорів, та прикрашати себе видовженими силуетами. Щодо тканин, то слід обирати натуральні легкі, наприклад, льон, бавовну або шовк. Такий предмет гардеробу, як у Джамали взагалі можна обіграти у різних стилях. Якщо додати спортивне взуття та масивні аксесуари — вийде спорт-шик. Мінімалістичні прикраси, а також елегантний шалик допоможе створити образ “old money”.

Співачка ж обрала для себе повсякденний аутфіт, доповнивши свою сукенку масивними босоніжками, які підкреслюють її зріст та врівноважують фігуру. Обрала для прогулянки містом світлу сумку-шопер.

Джамала в сукні від Івана Фролова

Нагадаємо, що Джамала у 2016-му році також задала тренд високі пишні зачіски і сині довгі сукні, після своєї перемоги на Євробаченні. Втім, дуже швидко стиль зірки витіснили інші модні віяння.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини