Манікюр у стилі Барбі: Злата Огнєвіч підкорила тренди літа 2023 та обрала наймодніший дизайн нігтів

Неймовірна Злата Огнєвіч показала супертрендовий манікюр у стилі Барбі. Що зробила собі співачка і кому також пасуватиме такий самий колір, як у зірки?

Співачка Злата Огнєвіч давно прославилася не лише своїм голосом, а й витонченим почуттям стилю. Знаменитість не просто підтримує тренди, а й задає їх сама. Гардероб зірки наповнений лаконічними елегантними речами, але тільки лиш одягом у своєму образі артистка не обмежується. Вона продумала аутфіт до дрібниць, доповнивши модними аксесуарами та укладками.

Злата знає, що справжня доглянута жінка також ретельно дбає про манікюр. Знаменитість часто пробує різні стилі, а нещодавно звернулася до кольорів, які сьогодні стали мікротрендовими завдяки виходу найпопулярнішого фільму “Барбі”. Доповнила все Огнєвіч лаконічним дизайном у чорну крапочку.

Злата Огнєвіч показала трендовий манікюр у стилі Барбі

Такий простий і водночас помітний манікюр пасуватиме до повсякденної сорочки в офіс, коктейльної кокетливої сукні та навіть до ділового костюму. Крім цього, всі рожеві відтінки, переважно холодного спектру, візуально омолоджують жінку. Втім, якщо у вас швидко може зійти покриття, то варто облишити цю гаму тонів, адже найменша подряпина буде помітною.

Знаменитість обрала коротку довжину і здається це не просто так. Виконавиця не тільки практикує вокальні партії, а й вміє грати на музичних інструментах, де довгі нігті — зовсім недоречний, адже вони можуть створювати сторонній звук та заважати не тільки самому піаністу, наприклад, а й слухачам.

Автомобіль Злати Огнєвіч
Злата Огнєвіч показала трендовий манікюр у стилі Барбі

Цікаво, що Злата Огнєвіч ніколи не була помічена з довжелезними нігтями або з об’ємним корейським манікюром. Співачка завжди намагається робити свої руки непомітними, але, коли хоче акцентувати на них увагу, використовує чорний відтінок та крупні масивні аксесуари.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини