Смокінгові нігті – найтрендовіший манікюр 2023 року: Аліна Гросу робила його тоді, коли це не було мейнстрімом

Нігті — елегантний елемент, який зробить кожний образ доглянутішим та більш вишуканим. Дізнайтеся, яке покриття зараз у тренді і чим так вразила свого часу Аліна Гросу.

Сьогодні майже кожна панянка щомісяця іде на особливий ритуал: робити манікюр. Для багатьох сучасних дам це не лише спосіб доглядати за собою, а й прекрасний привід для відпочинку у найцінніші хвилини, які існують тільки для них коханих.

Нейл-індустрія сьогодні на піку свого підйому і майстри пропонують купу варіантів, аби підкреслити свою індивідуальність. У головних трендах сьогодні так звані “смокінгові нігті”. Що це означає?

Однією з перших ультрамодне покриття зробила співачка Аліна Гросу. І хоч показала свій манікюр у непростий період життя, все одно прихильники його оцінили гідно.

Аліна Гросу виграла в лотерею кругленьку суму
Співачка Аліна Гросу показала стильний дизайн нігтів смокі

Що таке “смокінгові нігті”?

Візажистам маж бути знайомим слово “смокі”, адже так скорочено називають макіяж очей, який нагадує напилення попелом або золою, “смокі айз”. А ось для майстрів манікюру це новий тренд, але стиль дуже схожий.

Головна фішка дизайну полягає в тому, що на покритті імітується розводами білого ефект тліючого матеріалу або диму. Візерунок утворюється шляхом нашаровування білої бази і чорного гель лаку. Якщо дозволяє обладнання, то можна зробити цей стиль шляхом аерографії. Можна також експериментувати, додаючи поталь, фольгу для лиття, або сухі квіти. Це буде вишукано виглядати на довгих нігтях і Аліна це показує власним прикладом.

Співачка Аліна Гросу показала стильний дизайн нігтів смокі

Стилісти радять робити такий манікюр саме на осінь або зиму, адже темні кольори вважаються важкими і тому їх слід доповнювати тканинами грубого крою. Дуже гарно буде виглядати поєднання “смокі” манікюру зі срібними прикрасами на руках.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини