Патріотичний манікюр до Дня Незалежності 2023: ідеї від Олі Полякової та найбагатшої співачки України Камалії

Наближається День Незалежності України, до якого модниці готуються по-своєму. Українські зірки продемонстрували патріотичний манікюр спеціально до свята.

Патріотичний манікюр – це відмінний спосіб виразити свою підтримку та гордість за свою країну за допомогою дизайну нігтьового покриття. Існує декілька способів, як можна показати свою патріотичність через звичайний манікюр. Редакція сайту Добрі новини підібрала для вас найкращі варіанти.

  • Емблеми та символи: Використайте символи та емблеми своєї країни, такі як герб, національний квіток або тварину. Вони можуть бути намальовані або нанесені водними наклейками. Саме такий манікюр одного разу собі зробила співачка Камалія і залюбки похизувалася результатом в Мережі.
Камалія похизувалася патріотичними нігтями
Камалія похизувалася патріотичними нігтями
  • Тематичні зображення: Створіть манікюр із зображеннями, які асоціюються з вашою країною: місцеві пам’ятки, природа, культурні об’єкти тощо.
  • Географічні контури: Відобразіть контур країни на одному або кількох нігтьових пластинах, обведіть його камінцями або лініями.
  • Прапоровий дизайн: Використовуйте кольори національного прапора своєї країни. Наприклад, для України – це блакитний або синій і жовтий, для Франції – синій, білий і червоний. За допомогою тонких пензликів або клейких стрічок нанесіть смужки або патерни на кожний палець. Оля Полякова вирішила зробити собі саме прапоровий дизайн: деякі нігті були пофарбовані у насичений синій, а інші у яскравий жовтий колір.
Патріотичний манікюр Олі Полякової
Патріотичний манікюр Олі Полякової
  • Літери та слова: Створіть манікюр, використовуючи ініціали або короткі слова, які символізують вашу країну.
  • Геометричний дизайн: Створіть патріотичний манікюр за допомогою геометричних фігур та візерунків.
  • 3D додатки: Додайте трохи об’єму до свого манікюру, використовуючи наклейки, стрази або декоративні деталі, що допоможуть підкреслити патріотичний настрій.

Популярне

Подібні новини