Перлинний френч – найтрендовіший манікюр 2023 року: Леся Нікітюк робила його тоді, коли це не було мейнстрімом

Що таке жемчужний, а вірніше сказати, перлинний френч? Розбираємо найтрендовіший манікюр, який давно вподобали наші знаменитості, зокрема Леся Нікітюк.

Манікюр у стилі френч вже давно став модним фаворитом. Його полюбили за універсальність та вишуканість: нюдовий або ніжно-рожевий фон і мінімалістична біленька смужка. Він пасуватиме панянці будь-якої професії, а найголовніше, його можна досить тривалий час носити, не звертаючи уваги на відрослі частини. Вся справа у кольорі.

Леся Нікітюк показала свою фігуру у трендових джинсах
Леся Нікітюк продемонструвала трендовий манікюр: перлинний френч

Знаменитості часто носять саме таке покриття через універсальність і через те, що воно пасує до будь-якого образу і стилю.

Леся Нікітюк одна з перших, кому сподобався такий дизайн. Якщо раніше зірка носила стандартний блідо-рожевий лак, то тепер перейшла до перламутрового кольору.

На одній з нових фотосесій вона продемонструвала, з чим носити такий манікюр. Для себе зірка обрала комплект з білого вкороченого лонгсливу у рубчик та довгу спідницю з елегантним розрізом на нозі. Руки прикрасила дрібними кільцями.

Зірка відзначила, що такий образ їй непритаманний і навіть кілька років тому вона б засоромилася б носити схожий одяг, адже дуже комплексувала через свою природну худорлявість. Вона не могла показували навіть ноги. Соромилася також носити підбори, адже думала, що має дуже високий, як для жінки зріст.

У коментарях її сміливу фотосесію та стиль оцінили, написавши купу компліментів:

  • “Розкішна Леся і неймовірна робота фотографа”
  • “І Леся красунечка і одяг класний, от можна ж просто похвалити, а не злющі коменти писати, типу всі тут ідеальні”
  • “Комплект супер красивий і Леся в ньому”
  • “А хтось може пояснити, чому Нікітюк жодного разу не представляла Україну на Місс Всесвіт?”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини