Катя Осадча посвітила кілометровими ногами у трендовій денім-спідниці та футболці з вишивкою: стильний образ

Катя Осадча знову здивувала своїх шанувальників неймовірним стилем. Зірка у День прапора показала стильний аутфіт, який робить візуальну алюзію на жовто-блакитний стяг, при цьому виглядає достатньо кежуально.

Дружина Юрія Горбунова завжди відзначалася відмінним смаком та почуттям стилю. Знаменитість ще у молодості відзначалася нестандартним баченням того, як може вбиратися сучасна панянка. У кадрі вона завжди дивувала цікавими аксесуарами у вигляді шляпок всіх можливих форм та видів. Нині вона перейшла до більш лаконічних аутфітів, але і вони бувають не менш екстравагантними.

Катерина Осадча є володаркою дуже благородного та красивого імені. Воно має дуже сильну енергетику і в перекладі з грецької перекладається як "чиста та непорочна". Зазвичай, дівчата з такими іменами відрізняються сильним та наполегливим характером, а також великою вихідністю, від якої часто навіть немає куди сховатися.  Як розповідає Осадча, в дитинстві вона мріяла про те, щоб її переназвали Оксаною. Зірка вирішила розповісти історію про це після того, як її вкотре назвали цим іменем. Зараз у Польщі відбуваються зйомки чергового сезону "Голос країни" і Катерина знаходиться у Варшаві, де до неї звернулися як до Оксани.  "На зйомках було багато українців. Напевно, так були всі українці, які живуть у Варшаві і коли ми виходили зі знімального павільйону, то хлопець мене покликав: "Оксана!". Я черговий раз згадала історію про бажання змінити своє імʼя і хочу розповісти про це вам", - каже Осадча.  Коли майбутня зірка була зовсім маленькою, вона не дуже була задоволена власним ім'ям, але вже у дорослому віці її часто називають саме Оксаною, що спричиняє певний дискомфорт. 40% людей, які звертаються до неї "міксують" її прізвище та імʼя і тому виходить саме Оксана.  "Бійтеся своїх бажань", - додає телеведуча.  Зараз навіть складно уявити, що Катерину Осадчу могли б справді переназвати і ми б спостерігали за життям Оксани Осадчої. Ба більше, ніхто не може бути впевненим у тому, чи отримала б Оксана Осадча таку ж популярність, як це зробила Катерина. Як би там що не було, але зірці пасує її імʼя. 
Катя Осадча показала новий образ у джинсовій спідниці

Сьогодні, на День прапора, телеведуча вибрала для свого образу джинсову спідницю та яскраву жовту футболку з вишивкою, яка не залишила б байдужими навіть найвимогливіших модних критиків.

Такий аутфіт дозволив Каті виглядати стильно і яскраво, навіть у такому простому одягу. Завдяки грамотному поєднанню кольорів та аксесуарів, вона знову довела, що має бездоганний смак у моді. Дуже пасує дружині Горбунова А-силует. Маючи модельну фігуру та високий зріст, знаменитість так підкреслює талію та показує свої неймовірно довгі ноги.

Крім того, селебріті не забула привітати своїх прихильників з Днем прапора України, підкреслюючи важливість національних символів та єдності. Її пост у соціальних мережах надихнув багатьох українців виразити свою патріотичну гордість.

До речі, обійшлася на цей раз Осадча без яскравого макіяжу. Останнім часом вона надає перевагу натуральності у зовнішності та використовує мінімум декоративної косметики. Попрацювала ведуча і над своєю укладкою.

Нині вона робить хвилясте розпущене волосся у стилі “дівчина серфера”, хаотично вкладаючи локони. Виглядає це водночас дуже природно та елегантно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини