Джинсова сукня довжини максі — новий тренд у сфері моди на прикладі екс-дружини Добриніна Даші Квіткової

Джинсові вироби активно повертаються на полиці модниць. Цього разу Даша Квіткова пройшлася вулицями столиці у стильній трендовій сукні з джинсу довжини максі.

Як усім відомо, мода циклічна і тренди минулого активно повертаються на перші місця у сучасних модниць. Джинсова максі сукня — один з таких трендів, який на себе вирішила приміряти блогерка та інфлюєнсерка Даша Квіткова. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що зірка підібрала до такого досить складного елементу в гардеробі.

Джинсову сукню можна носити як у вигляді самостійного наряду, так і в поєднанні з різними елементами гардеробу. Ви можете спробувати додати стильний пояс для акценту на талії, обрати зручне взуття (кросівки, сандалі або чоботи), а також вибрати відповідні аксесуари (наприклад, сережки, браслети) для завершення образу.

Джинсова максі сукня на першому місці у трендах
Джинсова максі сукня на першому місці у трендах

Довжина максі підійде для джинсової сукні, особливо якщо ви хочете створити більш елегантний образ. Така сукня може бути довшою, навіть дотягуючись до підлоги, але важливо забезпечити зручне пересування, тому може знадобитися розріз з боку або спереду. Такий стиль підійде для вечірнього виходу або особливого заходу.

Даша для виходу у світ обрала сукню саме з розрізом на нозі, щоб було зручніше пересуватися. Доповнила загальний образ зірка стильним сірим оверсайз-піджаком та елегантними босоніжками чорного кольору. З аксесуарів — невеличка сумочка бежевого відтінку, блискучі сережки та легкий макіяж.

Даша Квіткова у трендовій джинсовій сукні довжини максі
Даша Квіткова у трендовій джинсовій сукні довжини максі

Не можна не помітити, що в образі Квіткової немає цільної кольорової гами, бо всі елементи одягу різного кольору, але зважаючи на те, що вони приглушених тонів і не перекривають один одного своєю яскравістю, образ можна і потрібно вважати досить вдалим. Мало кому вдається так бездоганно поєднати між собою різні відтінки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини