Трендове пальто на осінь 2023: що носять Леся Нікітюк, Даша Квіткова, Марічка Падалко, Настя Каменських (ФОТО)

Настала осінь, тому прийшла пора розбирати свій гардероб і купувати нове пальто. Українські зірки на власному прикладі продемонстрували головний тренд осені 2023 року.

Восени модниці починають діставати теплі речі зі своєї шафи та йдуть до брендових магазинів по щось новеньке. Цього року, як і минулого, на першому місці серед українських зірок залишається класичне пальто середньої довжини, оверсайз пальто-піджак та тренч  — довге пальто, яке підкреслює фігурний силует поясом на талії, а також додає нотку загадковості до образу. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як українські зірки комбінують стильне пальто з іншими елементами одягу.

Головний тренд осені – оверсайз пальто
Головний тренд осені – оверсайз пальто

Даша Квіткова зовсім нещодавно продемонструвала образ у стильній трендовій джинсовій сукні довжини максі, доповнивши її оверсайз піджаком, який нагадує пальто. Така комбінація речей – дуже вдалий вибір для тих, хто не боїться сміливих образів. Доповнила трендовий лук блогерка елегантним взуттям та стильними аксесуарами.

Настя Каменських у трендовому пальто
Настя Каменських у трендовому пальто

Настя Каменських дотримується більш класичного стилю. Бережеве пальто, здавалося б, не співпадає з яскравим темпераментом зірки, але воно підкреслює її жіночність та додає нотку загадковості. Пальто виконане у класичному стилі з чорними гудзиками. Марічка Падалко також не проти класики. Пальто телеведучої виконане з дуже теплого матеріалу, який захищає від поганої погоди. Такий фасон ідеально підходить для тих, хто не хоче відходити від свого звичного стилю, але хоче почувати себе комфортно, а головне – в теплі.

Марічка Падалко у трендовому пальто
Марічка Падалко у трендовому пальто

Леся Нікітюк цьогоріч стала прихильницею тренчів. Зірка опублікувала фото у стильному ніжно-бежевому подовженому пальто, доповнивши образ блакитною сорочкою та джинсами на високій посадці. З аксесуарів дівчина обрала сонцезахисні окуляри та невагомі сережки зі срібла.

Леся Нікітюк показала головний тренд 2023 року
Леся Нікітюк показала головний тренд 2023 року

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини