Дочка Олени Кравець коротко підстригла волосся і стала клоном мами: тепер просто рідних не відрізнити

Старша дочка відомої гумористки Олени Кравець вразила глядачів своєю несподіваною зміною образу. Вона кардинально змінила стиль та стала буквально копією мами.

Старша дочка гумористки Олени Кравець, Марія, приголомшила публіку своєю новою зовнішністю! Всі були вражені, коли ця юна дівчина вирішила наслідувати стиль своєї відомої матері і обстригла волосся надзвичайно коротко.

В Інстаграмі наступниця гумористки написала, що настав час змін та показала, що зробила з довгою косою.

Як виглядає старша донька Олени Кравець
Як виглядає старша донька Олени Кравець

Поширюючи цю сміливу зміну на своїй сторінці в соціальних мережах, молода Кравець не лише вразила своїх прихильників, але й стала справжньою копією своєї відомої матері. З короткою стрижкою, виразними очима і безкомпромісним чуттям гумору вона нагадала Олену у молодості.

Дочка Олени Кравець скопіювала стиль своєї знаменитої мами

Користувачі соціальних мереж не могли відірвати свої очі від молодої наступниці зірки, коли вона опублікувала своє нове фото з короткою стрижкою та буквально засипали дівчину компліментами. Фанати тепло вітають старшу дочку за її самостійність та сміливість у зміні зовнішнього вигляду і відзначають, що їй так пасує більше, а новий стиль додає характеру, впевненості.

Цікаво, що сама Олена Кравець все життя носила волосся середньої або короткої довжини. Останнім її сміливим перетворенням була зачіска у стилі “Паж”. Проте, довгі локони артистка також приміряла у різних сценічних образах за часів своєї роботи у “Вечірньому кварталі”. Виходила до глядачів навіть із зачіскою політикині Юлії Тимошенко, але косичка, яку було не відрізнити від натурального волосся, все ж таки була накладною.

Нагадаємо, що в Олени Кравець є ще двійко молодших дітей, народжених у шлюбі з її єдиним чоловіком Сергієм.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини