Улюблений український бренд Даші Квіткової обманює своїх працівників: переможниця “Холостяка” не коментує

Відомий український бренд Skinz частенько можна побачити в гардеробі блогерки та інфлюєнсерки Даші Квіткової. Як виявилося, власниця бренду не така добросовісна, як сама Квіткова.

Даша Квіткова добре розбирається в модних тенденціях. Її гардеробу можна лише позаздрити: ціла купа світових брендів, які вона вдало комбінує з нашими українськими речима залишає приємні враження після ледь не кожного її образу. Нерідко на Даші можна побачити одяг від українського бренду Skinz.ua, власницею якого є Наталія Хоменко.

Даша Квіткова в боді від бренду Skinz
Даша Квіткова в боді від бренду Skinz

На офіційній сторінці бренду можна побачити велику кількість цікавих виробів для вечірок та повсякденного життя, а сама Наталія активно транслює своє життя в Мережі, показуючи, що вона також одягається у свій власний бренд. Що може бути кращою рекламою для бренду, ніж власники компанії, які носять свої ж речі ледь не кожного дня?

Наталія Хоменко в одязі від власного бренду
Наталія Хоменко в одязі від власного бренду

Як би там не було, але Наталія показує в Мережі далеко не все. Колишня працівниця компанії Ірина Сабат розповіла про те, що з нею дуже не гарно повелися і не виплатили третину зарплатні, нічим це не аргументуючи. Дівчина намагалася зняти відео в ТікТок, але там його “знесли” за скарги, то ж висвітлювати ситуацію фешн-стилістка продовжила в Інстаграмі.

“Цьому бренду не місце на ринку українських брендів одягу”, – пише Ірина Сабат.

Ірина останні два місяці працювала в компанії бренду Skinz на посаді дірект-менеджера. Це людина, яка відповідає клієнтам та потенційним покупцям на повідомлення, розповідаючи про товар, відправку посилок та інші нюанси, які можуть зацікавити покупців. Це не легка робота, як комусь може здатися на перший погляд.

Дівчина показала скріншоти переписки з Наталією. Конфлікт полягав у тому, що Ірина не відповіла клієнту впродовж 8 хвилин після того, як було надіслане повідомлення, попри те, що існувала попередня домовленість про час відповіді клієнтам – не пізніше, ніж через 15 хвилин. Відповідно, дівчина дотримувалася всіх вказівок, яке їй надало керівництво.

“Робочий день триває 12 годин навіть без обідньої перерви та можливості сходити в туалет”, – розповідає екс-менеджерка бренду.

Конфлікт екс-працівниці українського бренду Skinz з його власницею
Конфлікт екс-працівниці українського бренду Skinz з його власницею

Після конфлікту з Наталією Хоменко, яка не могла чітко відповісти на питання Ірини стосовно якості її роботи, наступного дня дірект-менеджерку “викинуло” зі всіх робочих сторінок. Власниця обмежила дівчині доступ до праці і повідомила, що її карʼєра в компанії з цього дня закінчена, хоч Ірина дуже вправна, розумна та добре виконує свою роботу. Також Наталія попросила залишити номер картки для того, щоб перерахувати зарплату найближчим часом.

Оскільки дівчина нічого не відповіла через надмірну емоційність, а лише надіслала номер карти – Наталія розізлилась і в наступному діалозі почала грубити своїй колишній співробітниці на прохання все ж надіслати повну зарплату. Як виявилося, Ірина за свою роботу отримала на 7 тисяч гривень менше, ніж повинна була отримати.

“Якщо врахувати те, як ти рацювала і втрачала клієнтів – це максимум, який я можу тобі дати”, – відповіла Наталія.

Власниця бренду Skinz не виплатила третину зарплатні своїй працівниці
Власниця бренду Skinz не виплатила третину зарплатні своїй працівниці

Коли ж Ірина поцікавилася, яким чином вона втрачала клієнтів та чому не може отримати повну суму за зроблену роботу, Хоменко починала грубити і відходити від відповіді на запитання. Дівчина повідомила, що планує зробити розголос цій ситуації, оскільки це не гідна поведінка для власниці бренду, яка цінує свою репутацію.

Фешн-стилістка також каже, що головний концепт бренду – повна копія російського бренду Garageest2016. Відповідні докази Ірина також прикріпила у відео. Частина образів, які начебто були придумані Наталією та її командою, й справді точнісінька копія російського бренду одягу, де замінені лише незначні деталі. В переліку скопійованих речей можна побачити боді, яке так любить одягати Даша Квіткова. До слова, Даша на цю ситуацію ще ніяк не відреагувала.

Зліва – російський бренд, справа – український
Зліва – російський бренд, справа – український

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини