“Я дуже люблю осінь”: Настя Каменських показала, як у холодний сезон одягатись стильно й тепло (ФОТО)

Відома українська співачка Настя Каменських на своїй Інстаграм-сторінці показала стильний і теплий варіант осіннього образу. Зірка навчила фанів одягатись стильно та комфортно

Настя Каменських, відома українська співачка, крім основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там знаменитість часто ділиться зі своїми підписниками новинами зі свого життя. Крім того, артистка також полюбляє давати стильні поради. Нещодавно співачка продемонструвала, як одягатись восени стильно, але при цьому не мерзнути.

Осінній образ Каменських

Відома українська співачка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала Історію, в якій продемонструвала, як потрібно одягатись в осінній період. Зірка звернула увагу, що запропонований образ є не лише стильним, але й теплим. На думку Насті Каменських, важливо турбуватись про своє здоров’я та не ризикувати ним заради моди.

Настя Каменських показала на своїй сторінці в Інстаграмі, як стильно одягатись восени
Настя Каменських показала на своїй сторінці в Інстаграмі, як стильно одягатись восени

Втім, у такому випадку, впевнена українська співачка, необов’язково одягатись некрасиво. Так, наприклад, артистка запропонувала своїм шанувальникам спробувати скомбінувати одні з найпопулярніших елементів осіннього гардероба. Аби отримати модний і теплий лук на осінь, потрібно вдягти звичайну білу футболку, теплі джинси та накинути зверху піджак. Доповнити образ можна сумочкою, яка підійде за кольором до загальних відтінків вашого лука.

Настя Каменських завжди вміла здивувати шанувальників цікавим вибором образу
Настя Каменських завжди вміла здивувати шанувальників цікавим вибором образу

Варто нагадати, що відома українська співачка Настя Каменських завжди вміла приємно здивувати своїх шанувальників незвичайним, але доволі стильним вибором одягу. Користувачі мережі неодноразово зізнавались артистці, що вона надихає їх не лише своєю творчістю, але і власним Інстаграм-блогом, де постійно показує своє реальне життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини