Ніжна, яскрава та водночас елегантна: найкращі образи Катерини Осадчої на “Голосі країни-13”

Катерина Осадча вже не перший рік є ведучою проєкту "Голос країни". Цього року зірка вразила прихильників своїми яскравими та вишуканими образами.

Образи для Катерини Осадчої підбирали стилісти проєкту “Голос країни” і ведуча виглядає бездоганно в кожному з них. Редакція сайту Добрі новини зібрала найкращі вбрання зірки за весь сезон шоу. Катерина зʼявилася перед нами і в стильному брючному костюмі, і в ніжному жіночному образі.

Ділова Барбі

Перший випуск шоу Катерина проводила у костюмі-двійці з трендовими штанами палаццо. Укорочений піджак яскравого рожевого кольору, який став одним з найпопулярніших кольорів 2023 року через вихід фільму “Барбі” в тон до штанів – одна з найкращих комбінацій, яку можна було придумати. Загальний образ був доповнений легким макіяжем та вкладеним назад випрямленим волоссям.

Найкращі образи Катерини Осадчої
Найкращі образи Катерини Осадчої

Лимонний курд

Наступний образ Осадчої по-справжньому зводить з розуму. Катерина приміряла на себе демі кутюрну сукню українського бренду Кaterinarutman, яка є однією з найкращих суконь з погляду бренду. В такому вбранні складно не звернути увагу на розкішні та стрункі ноги ведучої, які здаються ще довшими завдяки блискучим босоніжкам на невеликому підборі.

Лимонна ніжна сукня від українського бренду
Лимонна ніжна сукня від українського бренду

На сукні також присутні блискучі елементи. Хоч вона вкорочена, але на одному з боків можна побачити акуратно закріплені ланцюжки, які елегантно виглядають на нозі і привертають до себе чимало уваги.

Електричний синій

Фінальний образ Катерини Осадчої – яскрава сукня синього кольору, яка оздоблена паєтками від українського бренду Jʼamemme. Яскравий образ ведуча доповнила нейтральними босоніжками бежевого кольору, макіяжем в темних тонах на повіках та вже звичною для себе зачіскою – стримано вкладеним волоссям назад.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини