В чому зустрічати Новий рік 2024: топ-5 елегантних вечірніх образів. Поради відомої стилістки Анни Романько

Кінець року  - час, коли важливо не лише готувати подарунки, а й подумати над елегантними образами для зимових свят. Готуйтеся до того, щоб блищати яскравіше зірок та залишати незабутні враження!

У нашій статті ви знайдете п’ять найбільш вишуканих вечірніх образів від відомої української експертки зі стилю Анни Романько, які стануть справжньою окрасою будь-якого святкування.

Стилістка Анна Романько
Стилістка Анна Романько

Маленька чорна сукня

Це визнана класика та базовий елемент гардеробу, що здатний створити безліч варіацій стильних образів. Однак важливо розуміти, що термін «маленька» не треба сприймати буквально. На жаль, іноді дівчата втрачають з поля зору елегантність та вишуканість, обираючи сукні, які відповідають тільки одному критерію «маленькості».

Маленька чорна сукня
Маленька чорна сукня

Є таке правило: якщо верх сукні відкритий, то низ повинен бути більш закритим, і навпаки. Це гарантує вам гармонійний вигляд без зайвої, а іноді і вульгарної відвертості. Ідеальний крій, якісна тканина та правильна довжина є ключем до успіху будь-якої сукні. Обирайте такий варіант, що найкраще підкреслить вашу фігуру та індивідуальність.

Сукня-комбінація

Сукня передбачає тонкі бретелі, а іноді йде без них, найчастіше має вільний або облягаючий крій. Нижня частина може мати різні форми: від прямої до об’ємної.

Виготовляється з легких тканин, як шовк або шифон, може мати різні довжини.

Сукня-комбінація
Сукня-комбінація

Сукня-комбінація з шовку та тоненькими бретелями, яка доповнюється класичним жакетом, є неперевершеним варіантом для стильної жінки, яка знає собі ціну. Додайте витончений ланцюжок, в якості яскравого акценту, і улюблені легкі босоніжки.

Класичний костюм або смокінг

Класичний костюм або жіночий смокінг в цьому сезоні, ну, дуже популярний. Він підходить для жінок, які не бояться демонструвати світу свою впевненість і сексуальність.

Класичний костюм або смокінг
Класичний костюм або смокінг

Приклади стильних образів можуть включати жіночий смокінг, доповнений довгою сукнею або штанами і блузкою. Костюм можна носити з іншими чоловічими елементами – краваткою або метеликом, що додасть образу сексапільності.

Корсет з максі спідницею

Корсет вважається сексуальним елементом жіночого одягу завдяки підкресленню фігури, виділенню бюсту та області декольте.

Корсет у поєднанні з максі-спідницею – це виразно жіночний образ. Не забуваємо про правило відкриття лише однієї частини тіла (верху або низу). Тож в нашому випадку ми обрали корсет, щоб виокремити верхню частину.

Корсет з максі спідницею
Корсет з максі спідницею

Корсет, поєднаний з максі-спідницею із розрізом, створює ефектний образ, який вирізняє талію та бюст, підкреслюючи принади.

Деконструктивні сукні

Деконструктивна сукня – це одяг, що втілює концепцію деконструкції в моді.

Такий стиль характеризується «руйнівним» підходом до дизайну, де традиційні елементи одягу розбираються, комбінуються нестандартним чином або переосмислюються в контексті. Деконструктивна мода часто використовує неочікувані зрізи, асиметрію, незвичайні комбінації матеріалів і функціональних елементів, створюючи непередбачувані та експериментальні образи.

Деконструктивні сукні – ідеальний вибір для тих, хто цінує спортивний стиль, але водночас прагне виглядати надзвичайно жіночно. Для гармонійного образу рекомендується вибирати стримані аксесуари та взуття, ставлячи акцент саме на сукню. Бо вона точно приверне увагу!

Деконструктивні сукні
Деконструктивні сукні

На закінчення хочеться побажати, щоб ваші вечірні образи були втіленням вашого власного стилю та неповторності. Незалежно від того, чи обираєте ви легку білу сорочку, чи елегантну сукню-комбінацію, чи можливо, деконструктивний наряд, важливо, щоб лук віддзеркалював настрій та виражав особистість. Зимові свята – це час для творчості та експериментів, тож не соромтеся вибирати нестандартні рішення. Коли, якщо не сьогодні?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини