Який манікюр зробити на Новий рік 2024: червоний – до грошей, синій – для кохання, а зелений – на вдачу

Новорічний манікюр – це давно не про срібло та золото, а про успіх та щасливе майбутнє. Модниці знають, якого кольору потрібно зробити нігті, щоб у Новому році привернути до себе бажане.

Червоний манікюр

Деякі люди вважають, що червоний колір нігтів може асоціюватися з енергією та пристрастю, що, в свою чергу, може привертати фінансовий успіх. Також елементи золотого чи жовтого кольору можуть символізувати багатство і процвітання. Слід пам’ятати, що індивідуальний успіх і фінансовий стан залежать від багатьох чинників, таких як трудові зусилля, навички, умови ринку тощо, і колір нігтів грає лише мінорну роль, але астрологи переконані, що кольором грошей в 2024 році є саме червоний колір.

Синій манікюр

Якщо у життя вам бракує романтики та кохання – синій манікюр точно для вас. Здавалося б, що з коханням більше асоціюється червоний колір, але це зовсім не так. Зробивши сині нігті ви зможете привернути до себе більше уваги і прихильники будуть бігати за вами, в надії отримати шанс піти з вами на побачення. Також до синього можна додати срібні елементи, які будуть гарно поєднуватися в загальній картинці.

Найкращий манікюр для новорічної вечірки
Найкращий манікюр для новорічної вечірки

Зелений манікюр

Зелений колір пов’язується з природою і гармонією. Його також можуть сприймати як колір фінансового благополуччя. Енергія та успіх, який випромінює зелений колір дуже складно з чимось переплутати, тому вибір саме такого кольору на Новий рік 2024 – найкращий варіант, щоб привернути щастя та благополуччя.

Найкращий манікюр для новорічної вечірки
Найкращий манікюр для новорічної вечірки

Важливо залишатися в межах вашого стилю та особистого комфорту при виборі манікюру. Успіх та щастя в житті визначається багатьма чинниками, і манікюр — це лише додатковий елемент вашого образу, який може підкреслити ваш стиль і виразити вашу індивідуальність.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини