Мішкувкуваті джинси + уггі на платформі: стилісти назвали модну формулу сезону, яка пасує всім

Як стильно утеплитися у зимовий сезон? Розповідаємо про найтрендовіші речі, які пасуватимуть кожній панянці та поєднають у собі моду та комфорт.

Цього сезону ми вітаємо екстравагантну модну революцію, де мішкуваті джинси та уггі на платформі виходять за рамки звичайного та стають фаворитами гардероба. Ця смілива комбінація дозволяє нам створити неперевершений стиль, легко адаптуючись до різних образів, а також забезпечити собі комфорт і тепло навіть у морози.

Стилісти назвали найтрендовіші джинси та уггі сезону

Завдяки універсальності штанів, ми можемо експериментувати із ними навіть в теплий період року, комбінуючи з різним стилем взуття, починаючи від класичних лоферів та закінчуючи туфлями на підборах. Але істинна зірка саме цього сезону — уггі на платформі, які додають екстравагантність і зручність кожному образу. Радимо звернути також увагу на уггі-сабо, теплі капці без п’ятки, які можна скомбінувати з шерстяними шкарпетками.

Стилісти назвали найтрендовіші джинси та уггі сезону

Мішкуваті джинси та уггі на платформі: тенденція, що завойовує модний світ

Мода 2000-х повертається, і цей тренд обіцяє залишитися з нами на довгі роки. Мішкуваті джинси зі стразами, вицвілим ефектом або шнурівкою стають ключовим елементом створення неповторних образів.

Стилісти назвали найтрендовіші джинси та уггі сезону

Забудьте про стандартні принти та яскраві кольори — цього сезону вибір на користь світло-блакитних моделей стане визначальним. Їх можна легко поєднувати з бавовняними футболками, блейзерами великого розміру та стильними сабо на платформі. Пасуватимуть також светри з крупними візерунками.

Завдяки цьому альянсу джинсів та уггі на платформі, ви не лише створите стильний образ, але й підкреслите свою індивідуальність. Не обмежуйте себе фантазією та готовтеся до того, щоб зачаровувати світ своїм неповторним стилем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини