2 речі, на які не варто витрачати гроші – вони вже виходять з моди: на прикладі Наталії Могилевської (ФОТО)

Наступного року модні експерти та стилісти пророкують зміни у фешн-світі. Розповідаємо на прикладі співачки Наталії Могилевської, від якого одягу варто відмовитись.

З наступного року декілька речей, до яких ми так звикли та які є в гардеробі майже у кожної, вийдуть з моди. Розповідаємо на прикладі Наталії Могилевської, на які речі не варто витрачати гроші.

Модні антитренди

Експерти у сфері моди рекомендують відмовитись від лоферів із золотими прикрасами та масивними елементами. Таке взуття, зазначають фахівці, виходить з трендів. Якщо у вашому гардеробі вже є подібні лофери, подумайте про купівлю нової пари взуття. А ось якщо ви хочете порадувати себе новою покупкою, то краще обрати дещо інше взуття.

Які лофери наступного року вже не будуть у моді
Які лофери наступного року вже не будуть у моді

Так, наприклад, відома українська співачка Наталія Могилевська вже перейшла на нову пару взуття. Знаменитість обрала лаконічні лофери чорного кольору без масивних елементів і прикрас. Артистка скомбінувала їх зі шкіряними штанами такого ж кольору, а “верх” обрала класичний – чорна футболка без зайвих деталей.

Наталія Могилевська носить правильні лофери
Наталія Могилевська носить правильні лофери

Втім, знаменита українська співачка у своєму образі використала один елемент, від якого стилісти також радять відмовитись. Мова йде про, на перший погляд, симпатичну та стриману шубу зі штучного хутра. Насправді такий елемент гардероба і досі користується широкою популярністю. Втім, запевняють знавці моди, ті, хто стежить за стильними віяннями, радить змінити шубу на інші трендовіші речі.

Наталія Могилевська не може відмовитись від шуби
Наталія Могилевська не може відмовитись від шуби

Так, наприклад, наступного року в моду повертаються куртки з поясом – класичний крій, наявність або відсутність капюшона та інші деталі можуть суттєво змінювати фінальний наряд. Хай там як, але навіть така куртка, за словами модних експертів, буде користуватись більшою популярністю, ніж застарілий фасон штучної чи натуральної шуби.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини