Зіркові білявки, які не вгадали з кольором брів: Камалія, Ольга Сумська та Лілія Ребрик стали “турчанками”

У питанні макіяжу для блондинок головна порада стилістів звучить так – ніколи не фарбуйте брови темними. На прикладі українських зірок можна побачити причину такої "заборони".

В українському шоубізнесі чимало відомих зірок, які носять світлий відтінок волосся. Втім, стилісти завжди закликають білявок бути обережними у питаннях макіяжу. Так, за словами спеціалістів, дуже просто зіпсувати образ, якщо обрати неправильний відтінок брів. Коли він не пасує до кольору коріння, візуально створюється дисбаланс.

Макіяж для блондинок

Так, наприклад, відома українська співачка Камалія Захур часто фарбує брови у темний відтінок. Колір шевелюри знаменитості не підходить для такого яскравого макіяжу. Порівнюючи фотографії, на яких зірка позує зі світлішим мейкапом, зі світлинами, де артистка занадто нафарбувала брови, можна побачити чималу різницю. Важко сказати, що знаменитості не личить подібний образ, але зі світлішими бровами Камалія виглядає набагато ніжніше.

Камалія часто фарбує брови занадто темним відтінком, який не збігається з кольором волосся
Камалія часто фарбує брови занадто темним відтінком, який не збігається з кольором волосся

Відома українська ведуча та актриса Лілія Ребрик також часто фарбує брови у темний відтінок. Знаменитість рідко носить вечірній макіяж, але час від часу її можна побачити із занадто “чорними” бровами. Разом із тим, коли Ребрик робить ніжніший і менш контрастний макіяж, вона одразу змінюється візуально. Такий варіант робить зовнішність актриси тендітнішою.

Лілія Ребрик час від часу експериментує з макіяжем і змінює стиль
Лілія Ребрик час від часу експериментує з макіяжем і змінює стиль

Подібну тенденцію можна помітити й у випадку з актрисою Ольгою Сумською. Навіть якщо знаменитість робить насичений вечірній макіяж, вона виглядає набагато витонченіше, коли її брови мають світліший відтінок. Це можна побачити на фотографіях, де зірка українського кіно позує з однаково контрастним мейкапом, але бровами різного відтінку.

Ольга Сумська часто з'являється на публіці з насиченим макіяжем і темними бровами
Ольга Сумська часто з’являється на публіці з насиченим макіяжем і темними бровами

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини