Оверсайз-штани та страусина шуба: співачка Надя Дорофєєва показала трендовий образ 2023-24 років

Надя Дорофєєва відрізняється від інших зірок своїм цікавим стилем. Днями дівчина опублікувала фотографії в трендовому образі з бежевою страусиною шубкою.

Знайти свій стиль в одязі – це індивідуальний процес, який вимагає самовизначення, експериментів і розвитку особистого смаку. Ретельно розглядайте фотографії та визначайте, який стиль вам подобається. Це можуть бути як модні тренди, так і класичні елементи. Спробуйте визначити, в яких одягових предметах вам комфортно і впевнено відчуваєте себе. Це може бути зручне взуття, вільні або облягаючі фасони тощо.

Не бійтеся спробовувати різні стилі і елементи гардеробу. Експериментуйте з кольорами, фактурами, кроєм та аксесуарами. Досліджуйте останні модні тренди, але пам’ятайте, що мода – це суб’єктивна справа, і важливо обирати тільки ті тренди, які вам подобаються і пасують.

Головний трендом 2024 року стали обʼємні шубки-тедді або імітація страусиного хутра. Надя Дорофєєва обрала другий варіант для свого виходу у світ. Загальний образ дівчина доповнила трендовими широкими подовженими штанами, які складаються на взутті. З взуття дівчина обрала взуття UGG сірого кольору. З аксесуарів – шапка в тон до взуття та невелика бежева сумка для телефону, гаманця та інших дрібних речей.

Надя Дорофєєва показала трендовий образ
Надя Дорофєєва показала трендовий образ

Пізніше Дорофєєва зробила собі макіяж та зачіску – внутрішня та зовнішня стрілка на очах, нюдові губи та легкий тон на обличчі додають Дорофєєвій загадковості та шарму. Маленькі гульки на голові майже непомітні, але таким чином волосся тримає форму і, варто зазначити, що така зачіска Наді дуже пасує.

Під час вибору власного образу для прогулянки прораховуйте одяг, взуття, аксесуари та зачіски – всі ці елементи важливі для створення комплексного образу. Звертайте увагу на деталі, які вам подобаються. Якщо вам важко визначити свій стиль, ви можете звернутися до стиліста або фешн-консультанта, які нададуть вам особисті поради та допоможуть створити гармонійний образ.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини