Як знайти свій стиль і зібрати базовий гардероб, щоб не виглядати бабусею в 40: не додавай собі зайвих років

Всі ми любимо виглядати доречно та стильно. Купуючи речі, хочеться якнайдовше ними насолоджуватись, а поглядаючи на себе в усі дзеркальні поверхні – відчувати насолоду та кайф від себе.

Наша експертка зі стилю Кириленко Єлена розповіла, що головне в формуванні свого базового персонального гардеробу. Вона точно на цьому знається, адже допомагає жінкам навчитися правильно поєднувати кольори, фактури і моделі так, щоб збори займали 5-10 хвилин, а головне – стилістка вчить одягатися так, щоб подобатися собі, а вау-ефект і захоплення оточуючих будуть забезпечені.

Як сформувати базовий персональний гардероб

  1. Найперша і основна точка відліку всього образу, з якого все починається – це стрижка. Саме сучасна стрижка, яка вам підходить, яка не викликає труднощів укладки, колір волосся, що виглядає вишукано та натурально. З цим відпадає потреба носити та закручувати довге волосся, яке ніхто не бачить, і доволі часто волосся виглядає сумним та недоглянутим, через те, що воно пересушене.
  2. Речі для плечової зони та низу треба обирати спираючись на особливості фігури. Збираючи образи в примірочній, спочатку робіть фото, тримаючи телефон перед собою, щоб потім за кавою побачити, як ви виглядаєте в цих образах, чи подобаєтеся ви собі чи ні.
  3. Силуети мають бути сучасні та прості, щоб їх можна було носити по декілька сезонів.
  4. Додавайте родзинку в образ аксесуарами та взуттям.
  5. Склад речей повинен бути максимально натуральним. Саме якісний склад дає їм можливість довше жити, а вам отримувати задоволення.
  6. Майте менше, але найкраще.

Не перетворюйте свою шафу на фаст-фуд, ваша шафа – це вишуканий ресторан, де подаються найкращі страви.

Як знайти свій стиль і зібрати базовий гардероб, щоб не виглядати бабусею в 40
Як знайти свій стиль і зібрати базовий гардероб, щоб не виглядати бабусею в 40

Ваша шафа – це місце, де ви формуєте свій настрій на цілий день. І там повинні бути найкращі речі, які ви вдягаєте та відчуваєте себе в них комфортно, отримуєте задоволення й відчуваєте впевненість в собі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини