“Тиха розкіш” у тренді: 10 найкращих дизайнів манікюру від Осадчої, Каменських, Кароль та інших зірочок

Манікюрний тренд "Тиха розкіш" продовжує підкорювати серця знаменитостей і не тільки. Ділимося 10-ма варіантами найвдаліших зіркових дизайнів.

Українські зірки завжди вражають світ своєю неперевершеною елегантністю та бездоганним стилем. Одним із важливих елементів, який прикрашає їхній зовнішній вигляд, є манікюр. І в останні роки ми спостерігаємо тенденцію до “тихої розкоші” на кінчиках їхніх пальців. Дизайн, виконаний професійними майстрами, стає справжнім проявом естетики та індивідуальності. Сьогодні ми розглянемо 10 найкращих дизайнів манікюру від українських зірок, які зробили це мистецтво ще більш вражаючим.

Ведуча Катя Осадча відома своєю вишуканістю і стилем. На її нігтях часто можна побачити взагалі відсутність покриття та акуратний зріз. Такий манікюр додає її образу жіночності та елегантності.

ТОП-10 ідей манікюру Тиха розкіш

Співачка Настя Каменських обирає мінімалістичний стиль у манікюрі, додаючи акцент за допомогою одного чи двох яскравих кольорів. Це створює стильний та сучасний образ, який ідеально пасує її вишуканому стилю.

ТОП-10 ідей манікюру Тиха розкіш

Тіна Кароль, як справжня музикантка знає, що манікюр має бути найохайнішим. Зірка, яка багато грає на роялі зазвичай носить короткі нігті, а фарбує їх у нейтральні кольори.

Тіна Кароль у сміливому образі з брючним костюмом
ТОП-10 ідей манікюру Тиха розкіш

Актриса Ліля Ребрик вибирає тендітні пастельні відтінки в поєднанні з короткою довжиною, створюючи ніжний і водночас розкішний манікюр. Це надає її образу жіночності та романтики. А ще ведуча просто обожнює френч.

ТОП-10 ідей манікюру Тиха розкіш

Співачка Надя Дорофєєва обожнює геометричні форми в манікюрі. Її нігті прикрашені чіткими лініями і геометричними візерунками, що робить її образ вишуканим і стильним.

ТОП-10 ідей манікюру Тиха розкіш

Ведуча Леся Нікітюк вибирає спокійні кольори манікюру, інколи доповнюючи його простими геометричними візерунками світлих кольорів. Це надає її образу загадковості та розкоші.

ТОП-10 ідей манікюру Тиха розкіш

Актриса Наталія Сумська часто вибирає класичний манікюр, часто без кольору та з короткою формою нігтів. Вона часто змінює образи на сцені і відсутність яскравих дизайнів — ледь не обов’язковий елемент її професії.

ТОП-10 ідей манікюру Тиха розкіш

Співачка Злата Огнєвіч надає перевагу темним кольорам навіть у такому манікюрі, як тиха розкіш. Артистка демонструє альтернативну версію стилю, підкреслюючи індивідуальність свого характеру.

ТОП-10 ідей манікюру Тиха розкіш

Дикторка Марічка Падалко віддає перевагу вишуканій елегантності у манікюрі. Вона часто вибирає нейтральні відтінки і не додає їм акцент за допомогою дрібних деталей, таких як стрази чи декоративні лінії.

ТОП-10 ідей манікюру Тиха розкіш

Колеги Марічки, Лідія Таран, вражає світ своїм перфекціонізмом. Знаменитість обожнює французький мінімалізм та відображає його на своїх нігтях. Зірка кокетливо демонструє свій стиль у сторіз.

ТОП-10 ідей манікюру Тиха розкіш

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини