Жінка попросила зафарбувати сивину на корінні: подивіться, що зробив норовливий стиліст (ФОТО)

Зазвичай ми хочемо позбутися сивини на своєму волосі. Хочеться, щоб воно сяяло попереднім кольором, а не світилося місячним сяйвом. А що, як не приховувати свою сивину, а використати її?

Більшість жінок стверджують що природна краса — найкраща. Вона справжня, чудова та по-своєму прекрасна. Проте, коли ми бачимо перші сиві волосинки, то одразу вириваємо їх. А якщо це не допомагає, ми записуємось до перукаря на найближчий час, щоб зафарбувати сиве коріння.

Ось так думали та робили безліч жінок та дівчат, які записалися до цього стиліста, проте вийшли із зовсім протилежним результатом, від того, що очікували.

З чого все почалося?

Чотири роки тому в салон до Джека Мартіна в Лос-Анджелесі прийшла пані, яка прагнула якомога швидше зафарбувати своє сиве волосся. Довгий час жінка регулярно виконувала цю процедуру, намагаючись замаскувати сивину, аби й надалі жити у своє задоволення.

Джек Мартін прийняв цей виклик, проте вчинив геть інакше. Він не чіпав коріння, яке мало набути нового кольору. Він змив усю фарбу з волосся та наніс на нього благородний сірий пігмент.

Тоді і майстер, і його клієнтка побачили та переконалися, що цей колір не варто ховати. Ним можна пишатися та хизуватися. У той момент Джек Мартін усвідомив, що це його нове призначення — створювати таку красу.

З того моменту в салон до майстра завітали сотні дівчат та жінок, які наважилися не боротися з природою, а навпаки — прийняти та показати всю красу свого сивого волосся.
На своїй інстаграм-сторінці чоловік детально ділиться тим, як відбувається процес феєричного “перетворення” усіх його нових клієнтів.

Також зазначимо, що його популярність почала стрімко зростати. Окрім постійної появи нових клієнтів, до Джека звертаються усі передові модні журнали. Його публікації вже є в таких виданнях, як: Allure, People і Vogue.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини