Наймодніша стрижка майбутньої зими – круглий боб: стильні приклади зачіски як у Лободи, Таюне і Кравець

Як змінитися до невпізнанності одним махом? Оновіть свою зачіску. Один з варіантів вам сьогодні покажуть зіркові українські жінки - Лобода, Таюне та Олена Кравець.

Українська співачка, дружина Олега Винника та його бек-вокалістка Таюне до 2017 року активно ходила з боб-каре. У теперішніх реаліях, зірка відростила собі довге волосся та насолоджується ним, не знаючи, що тепер це не в моді. Хоч зараз на сторінці зірки немає таких архівних фото з боб-каре, але в мережі можна відшукати абсолютно все. Таюне така стрижка дуже пасувала, адже жінка на вигляд дуже маленька, а коротка легка стрижка додавала їй візуальної впевненості в собі.

Таюне з коротким волоссям
Таюне з коротким волоссям

До речі, ця стрижка стала актуальною у 2022 році. На думку світових експертів моди та краси, боб-каре робить обличчя ще більш жіночним, відкритим та молодим.

А от інша українська співачка Світлана Лобода навпаки в тренді. Співачка носить подовжене каре, що робить її на вигляд й стравді молодшою. До такого стилю зірка прийшла відносно нещодавно. Після публікації першої світлини з короткою стрижкою, прихильники Лободи засипали її компліментами, але знайшлися й такі, яким не сподобався новий образ. Також недобросовісні фани почали казати, що Лобода знову зробила якусь пластичну операцію, або уколи краси.

Олена Кравець, якубільшість знають з шоу “Квартал-95” майже все своє життя носить коротке волосся. Олена дуже радіє новим стрижкам, навіть якщо це просто оновлення попередньої, тому що жінка завжди повинна бути щаслива. Артистка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі відео відразу після стрижки, де вона посміхається та радіє новому образу:

“Легко позувати, коли легко на голові. Коли твоя стрижка це і є ти.”, – написала Олена.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини