ТОП-5 омолоджуючих зачісок на Новий рік на прикладі світоких зірок: Моніка Белуччі, Шерон Стоун та інші

Чим ближче якесь святкування, тим краще потрібно продумати свій образ: сукня, макіяж, взуття, але одне з найголовнішого - зачіска. Пропонуємо ознайомитись з ТОП-5 зачісок для святкування.

Зачіска має здатність змінити повністю сприйняття вашого типового образу. Навіть немає різниці, чи довге в вас волосся, чи коротке. Представлені зачіски у цій статті підходять для будь-якої довжини волосся.

Легкі хвилі

Така зачіска виглядає дуже натурально та ефектно. Не обов’язково підкручувати волосся так, щоб воно аж стрибало, можна зробити легенький прикорневий об’єм, а по довжині не дуже сильно накрутити волосся. В Ніколь Кідман своє волосся напрочуд густе, тому в неї така засічка виглядає об’ємно. На рідкому волоссі результат може бути таким самим, якщо зробити правильний прикорневий об’єм.

Високий пучок або хвіст

Об'ємний хвіст Дженніфер Лопес
Об’ємний хвіст Дженніфер Лопес

Така зачіска зробить ваше лише довшим та худішим. Це одна з найулюбленіших зачісок Дженніфер Лопес. Щоб зробити таку зачіску, найголовніше – це правильно причесати волосся та зібрати у хвостик, щоб не було “півнів”. Для цього рекомендуємо використовувати піну для волосся або лак.

Накручений каскад

Якщо у вас стрижка каскад, то для вас підходить цей варіант. Підкрутити передні локони – і готово. Зачіска протримається весь вечір і буде вас тішити навіть на наступний день. З такою зачіскою полюбляє виходити у світ Вікторія Бекхем.

Чубчик

Чубчик виглядає дуже елегантно
Чубчик виглядає дуже елегантно

Так, така зачіска пасує не кожній дамі, але якщо ви давно хотіли поекспериментувати, тоді вперед! Потрібно навчитися гарно вкладати чубчик. Моніка Белуччі полюбляє розділяти його на дві сторони, але щоб все одно було помітно, що у неї є чубчик. Тут найголовніше після миття голови підсушити чубчик феном біля коренів.

Коротка асиметрична зачіска

Для володарок короткого волосся – просто знахідка. Все те саме, що й у звичайних накручених локонах, але ваша довжина дозволяє погратися саме з формою зачіски. Шерон Стоун яскраво демонструє, як саме варто носити таку зачіску.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини