Модний каскад – головна зачіска 2023 року: Надя Дорофєєва, Віра Брежнєва та Леся Нікітюк знову в тренді

В 2023 році тренди завойовує не боб-каре і не звичайне довге волосся. На піку моди зараз каскад, який носить не одна українська зіркова красуня.

Надя Дорофєєва

Каскад - новий тренд 2023 року
Каскад – новий тренд 2023 року

Українська співачка впродовж свого життя не раз фарбувала волосся та експериментувала з зовнішністю. Надя встигла побувати білявкою, рудою та брюнеткою, але зупинилась на природному каштановому відтінку. Попри багато кольорових перевтілень, дівчина любить носити каскад. Саме такий зріз волосся ідеально підкреслює її риси обличчя і дає змогу впевненіше себе почувати. З такою стрижкою для волосся Наді можна робити різноманітні зачіски, що будуть виглядати досить гармонійно до її загального зіркового образу.

Віра Брежнєва

Трендовий каскад на прикладі українських зірок
Трендовий каскад на прикладі українських зірок

Віра також вирішила зупинитися саме каскаді. Співачка є володаркою досить пухнастого волосся, тому їй подобається робити об’ємні зачіски. Крім того, її волосся є дуже доглянутим попри те, що вона постійно його фарбує. Корені зірки темні, а от довжина світлого кремового кольору. Не кожен може похвалитися таким результатом після фарбування, але стиліст Віри – справжній майстер своєї справи.

Леся Нікітюк

Каскад - трендова стрижка 2023 року
Каскад – трендова стрижка 2023 року

Телеведуча не часто робить вражаючі перевлітення, але в неї також можна помітити трендову стрижку 2023 року. Леся – білявка, яка ходить з невеличким зрізом, що доповнює її елегантний чубчик. Своє волосся вона може вкласти як завгодно: високий або низький хвостик, заплетене волосся або накручені локони, або ж просто пряме розпущене волосся. З будь-яким варіантом телеведуча виглядає свіжо та молодо, а правильно підібраний макіяж  підкреслить стильний образ не лише Лесі, але й будь-якої іншої дівчини, котра хоче мати бездоганний вигляд.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини