З вишуканої білявки в шатенку з прямим чубчиком: Віра Брежнєва кардинально змінила образ (ФОТО)

Українська співачка Віра Брежнєва рідко експериментує зі своєю зовнішністю, але цього разу екс-віагрянка здивувала перевтіленням не на жарт.

Українська співачка Віра Брежнєва не часто робить перевтілення, які стосуються її зовнішності. Однак, редакція сайту Добрі новини натрапила на дещо цікаве. Зіркова красуня постала в новому кліпі у зовсім іншому та незвичному навіть для себе образі.

Справа в тому, що Віра випустила нову пісню “Такі ми люди”. В кліпі зірка з’явилася з темно-каштановим волоссям, каре та чубчиком. Такого ніхто не очікував побачити. У відео-ролику співачка показує запальні танці на фоні яскравого софіту та задимленої кімнати. Варто зазначити, що з таким волоссям яскраво-голубі очі Віри виділяються ще більше і від неї просто неможливо відірвати погляд.

Віра Брежнєва кардинально змінила образ
Віра Брежнєва кардинально змінила образ

Співачка пояснила, що означає її пісня. Кожен з нас проходить певну трасформацію і Віра не стала винятком. Дівчина зазирнула в події минулого, як вона себе поводила, що відчувала і що творила. Нова пісня стала відзеркаленням її змін над собою. Можливо, саме через це зірка з’явилася у новому образі, щоб зайвий раз закцентувати увагу на тому, що вона справді змінилася але не лише ззовні, але й всередині.

Віра Брежнєва кардинально змінила образ
Віра Брежнєва кардинально змінила образ

Прихильники в коментарях були вражені таким перевтіленням:

  • “Схоже, Віра змінила імідж, стиль та і все життя в загальному! Ніколи не пізно почати, головне – залишатись хорошою людиною”,
  • “Дякую тобі за твої пісні, завжди слухала ваші пісні, завжди слідкувала скільки добра ви зробили ви в цьому світі.. Ви неймовірна жінка, дякую, що ви є”,
  • “Віро, дякую за теплу, сповнену енергії пісню. Дуже чекала на вас із нею. Саме така! Сильна, незламна і водночас тендітна українська жінка. Будь-якій людині потрібен час на усвідомлення та прийняття, тим більше творчій особистості. Дякую, що показали вашу душевну красу, неперевершений талант нашого народу, його красу та стійкість”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини