Рваний боб повертається в моду: наймоднішу стрижку 2023 року зробили собі Олена Кравець і Ольга Мартиновська

Мода – циклічна, тому багато старих трендів повертаються. Пропонуємо на прикладі відомих українських зірок з'ясувати, яка стрижка є наймоднішою у цьому сезоні

Рвані стрижки увійшли в моду нещодавно, але встигли полюбитися багатьом жінкам. Такі зачіски виглядають дуже стильно, сучасно та нетривіально. Доказ тому — рваний боб, який при одній і тій же технології виглядає по-різному на довгому, середньому і короткому волоссі.

Як виглядає найтрендовіша зачіска сезону рваний боб-каре
Як виглядає найтрендовіша зачіска сезону рваний боб-каре

Головна “родзинка” рваного боба полягає в особливому оформленні кінчиків волосся. Перукарі стрижуть їх таким чином, щоб на голові вийшов показовий творчий безлад. Кінчики локонів виглядають обкусаними, втім саме так і потрібно. Подібний ефект досягається за допомогою ножиць філірування або гострої бритви.

Разом з тим, дії перукаря обмежені важливою умовою: попри те, що всі локони мають різну довжину, переходи між ними мають бути підібрані гармонійно. Інакше вийде хаос, який вже не матиме нічого спільного з ультрамодною зачіскою.

Олена Кравець з найтрендовішою зачіскою 2023 року
Олена Кравець з найтрендовішою зачіскою 2023 року

Слід також зазначити, що рваний боб-каре необов’язково робити саме на короткому волоссі. Як ми вже зазначили вище, такий тип стрижки можна робити на різній довжині волосся, а основна особливість зачіски полягає у спеціальній обробці кінчиків ваших локонів. Отже, якщо вам хочеться зробити нестандартну зачіску, але прибирати довжину шкода – варіант Олени Кравець ідеально підходить вам.

Відома українська кухарка й суддя “МастерШефу” також полюбляє носити трендову зачіску. Найчастіше перед своїми шанувальниками знаменитість, через специфіку професії, з’являється із зібраним волоссям. Втім, під кухарським ковпаком ховається дуже модна й симпатична зачіска, яка підкреслює сміливий характер зірки.

Ольга Мартиновська з наймоднішою зачіскою цього сезону
Ольга Мартиновська з наймоднішою зачіскою цього сезону

Наостанок додамо, що рваний боб – універсальна зачіска, яка підходить жінкам різного віку з будь-якою формою обличчя тощо. Саме за це такий варіант обожнюють мільйони красунь в усьому світі, оскільки саме така стрижка при правильній консультації зі своїм стилістом може стати ідеальним доповненням вашого образу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини