Мама Дана Балана показала трендову стрижку для жінок старше 50: наймодніша зачіска весни 2023

Відомий молдовський співак Дан Балан здобув в Україні популярність після участі в "Голосі країни". Як виглядає зіркова мама та яку зачіску носить?

Дан Балан, відомий молдовський музикант, став популярним серед української авдиторії після участі в шоу “Голос країни”. До слова, на проєкті зірку підозрювали у романі з колегою, українською співачкою Тіною Кароль. Хай там як, у рідній країні прізвище Балан є дуже відомим. Мама артиста давно прославилась на теренах Молдови.

Відома молдовська ведуча й артистка Людмила Балан більшу частину свого життя носила довге волосся. Судячи з архівних та свіжих фотографій, знаменитість не особливо полюбляє кардинальні експерименти зі своєю шевелюрою. Втім, іноді можна помітити, що навіть така прихильниця стабільності, як мама Дана Балана, таки щось змінює у своєму образі.

Людмила Балан продемонструвала стильну й універсальну зачіску
Людмила Балан продемонструвала стильну й універсальну зачіску

Так, наприклад, на зніманні одного з телепроєктів Людмила Балан з’явилась із модним чубчиком. Зірка зберегла довжину свого волосся, втім вкоротила пасма, що прилягають до обличчя. Такий варіант ще називають чубчиком-шторкою, коли обрізані пасма акуратно покривають силует лиця. Слід зазначити, що стилісти рекомендують обрати таку стрижку красуням, які не готові до кардинальних змін, але бажають освіжити зовнішній вигляд.

Неможливо оминути увагою і той факт, що такий варіант є доволі універсальним. Подовжений чубчик-шторка стильно виглядає і з розпущеним волоссям, і з хвостом, і з будь-якою іншою зачіскою. Крім того, за бажання, обрізані пасма можна завивати за допомогою спеціальних девайсів для волосся.

Як виглядає зачіска чубчик-шторка
Як виглядає зачіска чубчик-шторка

Стилісти запевняють, що така стрижка однаково пасує і дорослим, і молодим жінкам. Ба більше, у першому випадку вдало підібрана після консультації з перукарем стрижка може забрати вік й омолодити красуню на очах. Чуб можна обрізати й робити дещо коротшим, ніж його зробила Людмила Балан. Хай там як, будь-яка варіація тренду цього сезону стане ідеальним доповненням до модних образів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини