Який колір волосся молодить: Кравець, Камінська й інші показали, як “скинули” 15 років за один похід у салон

Запланували похід до перукаря в салон? Пропонуємо ознайомитись із порадами стилістів щодо того, як правильно підібрати колір волосся відповідно до свого віку й зовнішності

Кожен із нас свідомо чи підсвідомо бажає виглядати якомога красивіше. З віком людина проходить крізь цілком природний процес старіння, втім жінкам особливо хочеться якнайдовше зберегти молодість і привабливість. Для цього насправді необов’язково одразу бігти з відповідним запитом до пластичного хірурга – правильно підібрана зачіска та вдалий колір волосся можуть розв’язати питання.

Який колір волосся молодить – поради стилістів

Зачіска для людини може стати як її родзинкою, так і невдалим експериментом. Кожна жінка давно знає, що той факт, чи виявиться день вдалим, залежить саме від зачіски. Втім, якщо укладка є такою справою, експерименти з якою не зроблять нікому шкоди, то до фарбування волосся слід поставитись серйозно.

Олена Кравець все життя носить один і той самий колір волосся
Олена Кравець все життя носить один і той самий колір волосся

Обираючи новий колір волосся, стилісти радять керуватись простим, але дієвим правилом. Якщо ваш запит полягає в бажанні “скинути” роки та помолодшати на очах, то слід обирати відтінок, який є на декілька тонів світлішим за ваш натуральний.

“Це золоте, безпрограшне правило для тих, хто бажає обдурити свій вік і виглядати молодо, природно й ефектно”, – зазначають стилісти.

Слава Камінська виглядає дуже молодою завдяки вдало підібраному кольору волосся
Слава Камінська виглядає дуже молодою завдяки вдало підібраному кольору волосся

Переконатись у дієвості й правильності цієї поради можна на прикладі таємної дружини відомого українського співака Олега Винника. Таїсія Сватко, яка давно полонила серце музиканта, наступного року святкуватиме свій 50-річний ювілей. Чи вгадали б ви, що Таюне вже давно за 40, якби побачили її просто на вулиці? Можна припустити, що ні, оскільки знаменитість виглядає дуже молодо. Цьому сприяє, зокрема, вдало підібрана зачіска.

Таюне виглядає набагато молодшою за свій реальний вік
Таюне виглядає набагато молодшою за свій реальний вік

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини