Омолоджує та освіжає: 54-річна Надія Матвєєва показала ідеальну зачіску на кожен день, яка підійде і на свято

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва бездоганно виглядає у свої 54 роки і не проти поділитися з прихильниками секретами своєї молодості.

Тренди на зачіски постійно змінюються, але як бути модницям, в яких від природи кучеряве волосся? Для таких дівчат не кожна трендова стрижка знайде своє місце на хвилястому волоссі і багато варіантів модних засічок виглядатимуть не дуже привабливо та кумедно. Однак, не варто поспішати сумувати, на прикладі Наді Матвєєвої можна побачити, що кучеряве волосся – не привід для смутку.

Надя більшість свого часу носить розпущене волосся короткого типу. Зазвичай, зірка носить кучеряве каре, яке лаконічно спадає на плечі телеведучої. Кучері можна вкласти спеціальним медотом для кучерявого волосся та за допомоги відповідних засобів. Для того, щоб визначитися з покупкою необхідної доглядової косметики, варто звернутися до спеціаліста, щоб він вдало підібрав для вас саме ті засоби, які пасують для вашого типу волосся.

54-річна надія Матвєєва показала, як зачіска може омолодити
54-річна надія Матвєєва показала, як зачіска може омолодити

На фото можна побачити, що Надії надзвичайно пасує саме така коротка стрижка. Варто зазначити, що з коротким волоссям її шия стане витонченішою, а погляд більш відкритим. Крім цього, вдало підібраний макіяж може ще більше омолодити обличчя будь-якої жінки, а у випадку із телеведучою дуже вдалим рішенняи став акцент на червоному кольорі губ та невагомим макіяжем на очах.

54-річна надія Матвєєва показала, як зачіска може омолодити
54-річна надія Матвєєва показала, як зачіска може омолодити

В зірки присутній характерний невеличкий кучерявий чубчик, який спадає на лоба. Частіше за все жінка прибирає його по сторонам, щоб зробити акцент більше на її обличчя і не закривати його. Такий хід помітно приховує вікові недоліки, забираючи з обличчя непотрібні тіні, саме тому рекомендуємо використати декілька лайфхаків Надії для того, щоб провести власне омолодження.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини