Ультракоротке каре, яке в трендах влітку 2023: зірка “МастерШеф” Ліза Глінська кардинально змінила імідж

Ліза Глінська, яку неодноразово підозрювали у стосунках з Володимиром Ярославськм вирішила кардинально змінити образ. Шеф-кухар зробила собі стильне каре.

В 2023 році мода на стрижки постійно змінюється. Зараз на піку трендів тримається коротеньке волосся, але така зачіска пасує далеко не кожному. Зірки українського шоу-бізнесу намагаються поекспериментувати зі своєю зовнішністю. Однією з таких зірок стала переможниця одного з сезонів “МастерШеф” Ліза Глінська.

Спочатку, кулінарка перемогла в одному з сезонів, а потім її запросили стати суддею відомого проєкту разом з Володимиром Ярославським та Ектором Хіменесом-Браво. Зірка кулінарії стала невід’ємною частиною проєкту, але під час участі їй приписували стосунки з Ярославським. Як би там не було, але стосунків в Лізи з шеф-кухарем не було.

Ліза Глінська кардинально змінила образ
Ліза Глінська кардинально змінила образ

В ті часи в Лізи була класична зачіска: подовжене волосся, яке спадало на плечі. Зірка любила підкручувати собі локони, але довжина її волося не змінювалася. Зараз Ліза Гліньска кардинально змінила образ: зробила коротеньке каре без чубчика. Така зачіска знаходиться в трендах 2023 року.

Про це стало відомо у соціальних мережах. Ліза вирішила поспілкуватися зі своїми прихильниками і дала можливість фанатам запитати в неї будь-які подробиці зі свого особистого життя. один з прихильників запитав, чи змінився в зірки образ. Жінка опублікувала фотографію у вишиванці і похизувалася стильною шевелюрою.

“У вас нова зачіска? Ага”, – відповіла зірка кулінарії.

Ліза Глінська кардинально змінила образ
Ліза Глінська кардинально змінила образ

Варто зазначити, що такий стиль дуже пасує Глінській і вона значно молодше виглядає. З коротким волоссям в неї більш відкрите облиичя і робиться акцент саме на очах. Короте каре – одна з найкращих стрижок 2023 року, до якої достосовуються всі модниці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини