“Нічого взагалі не робив”: Володимир Дантес показав свою зачіску одразу після душу — мрія кожної

Прихильники Володимира Дантеса частенько підколюють його стосовно зачіски. Фани жартують, що волосся артиста виглядає так, наче він його не миє.

Володимир Дантес – український співак, музикант, телеведучий та комік. Чоловік може похизуватися відмінним стилем в одязі та вдало підібраними аксесуарами. Окремої уваги заслуговує зачіска артиста, але прихильники люблять пожартувати над ним, що він не миє волосся і тому так виглядає.

В Мережі нерідко можна побачити жарти з проханнями для Володимира відвідати душ, помити волосся і показати це своїм прихильникам. Дантес тривалий час сміявся, але тепер вирішив показати, як його волосся виглядає без укладки.

“Якщо хтось хотів побачити мене з помитою головою, то ось так це виглядає. Взагалі нічого не робив”, – написав Дантес в описі під фото.

Володимир Дантес показав фото з помитим волоссям
Володимир Дантес показав фото з помитим волоссям

Також чоловік днями опублікував фотографію у вишиванці з роздумами про те, що два роки тому він був кардинально іншою людиною. Якби в ті часи йому хтось сказав, що він буде виходити на День вишиванки саме у вишиванці — нізащо не повірив би, але все змінюється і тепер він планує робити це кожного року. Артист додає також про важливість української мови і Дантес би ніколи не подумав, що саме він буде займатися її популяризацією.

Дантес поділився роздумами про своє життя
Дантес поділився роздумами про своє життя

Прихильники у коментарях висловили й свою власну думку з цього приводу:

  • “Якби мені 2 роки тому сказали, що Дантес буде в моєму ТОПі українських артистів і патріотів, я б ще й як здивувалась! Дякую за цю позицію! В саме сердечко”,
  • “От дуже шкода що до деяких людей усвідомлення прийшло лише з кров’ю. Яка нафіг людина світу, кому ми потрібні в тому світі? Цінуйте, любіть та поважайте своє! Хто як не ми буде це робити?”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини