5 наймодніших стрижок на літо 2023: Марічка Падалко і Оля Цибульська показали зачіски, з якими не спекотно

Останнім часом мода на стрижки має тенденцію постійно змінюватися в кардинально інший бік. Цього разу в літній сезон на піку популярності короткі стрижки.

Тренди на стижки ніколи не стоять не місці. Раніше в моді було довге волосся світлих кольорів, але цього літа все кардинально змінилося. На прикладі Ольги Цибульскої та Марічки Падалко ви дізнаєтеся, яку стрижку краще обирати для себе.

Марічка Падалко вже багато років не змінює свого стилю. Зірка носить коротке волосся з невеликим чубчиком, який підкреслює риси її обличчя. До слова, такі зачіски найбільше пасують дівчатам саме з мʼякими рисами обличчя. Також коротеньким чубчиком дівчата нерідко прикривають високий лоб. Це нормальна практика у світі модниць.

Марічка Падалко на власному прикладі показала трендову стрижку літа 2023
Марічка Падалко на власному прикладі показала трендову стрижку літа 2023

Марічка має не дуже виразні риси обличчя, але така зачіска робить її легкою та елегантною. Зірка не поспішає експериментувати зі своєю зачіскою і ми впевнені, що це лише на краще.

Що стосується Ольги Цибульської – телеведуча та співачка частенько експериментує зі своєю зовнішністю. В Ольги було і довге волосся, і коротке, і хвилясте, і пряме. Зараз зірка зупинилася на коротенькому чубчику схожим, як в Марічки Падалко та подовженому каре.

Ольга Цибульська зі стильною зачіскою 2023 року
Ольга Цибульська зі стильною зачіскою 2023 року

Ольга Цибульска власниця гострих рис обличчя, саме тому для таких дівчат набагато краще підходить короткий чубчик. Однак, що стосується кольору волосся – це залишається незмінним. Артистка прихильниця темного кольору волосся, яке пасує до відтінку її очей та загального стилю тому, що в зірки дуже світле обличчя і білявий колір волосся відтіняв би на обличчі всі рожеві кольори. Через це постійно здавалося б, що Ольга трішки прихворіла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини