Місячний календар стрижок на червень 2023: коли краще стригти і фарбувати волосся

Не знаєте, коли підстригти волосся, щоб воно швидше відростало, або коли фарбуватися, щоб фарба довго не змивалася і не лягала на волосся плямами? Місячний календар допоможе це з'ясувати.

Експерти краси давно помітили, що слідкування за фазами місяця може позитивно сказатися на рості вашого волосся. Для цього був спеціально складений місячний календар стрижок та інших махінацій з волоссям на кожен місяць року. Такий календар допоможе вам обрати ідеальний день для стрижки чи фарбування волосся, або дізнатися, в які дні краще взагалі нічого не робити. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас чіткий графік на червень 2023 року.

Звісно, для перетворень пасує не кожен день у місяці. До прикладу, стригти волосся завжди краще на молодий місяць, а більше часу для догляду за волоссям краще приділити у всі інші фази місяця. До стрижок потрібно ставитися дуже відповідально, інакше ви можете пошкодувати.

Місячний календар стрижок на червень 2023 року
Місячний календар стрижок на червень 2023 року

Фази місяця у червні 2023

  • Зростальний місяць з 1 по 4 червня, а також з 20 до 31 червня;
  • Повню очікуйте 5 червня;
  • Спадний місяць з 6 по 18 червня;
  • Молодий місяць, відповідно – 19 червня.

Календар стрижок

  • У випадку, якщо ви хочете, щоб ваше волосся дуже швидко росло і не ламалося, для вас підійде 6, 15, 19-22, 24, 27, 29 червня. В ці дні ваше волосся після стрижки наповниться новими силами і буде тішити вас швидким ростом, однак, не слід забувати, що не лише в одній стрижці діло. Якісний догляд перш за все.
  • В разі, якщо ваше волосся дуже тонке і у вас геть немає відповідної та бажаної густоти волосся, можна зробити стрижку саме для цього. Ідеальні дні стрижок на густоту – це 2, 18-22, 24, 27 та 29 червня.
  • Фарбування волосся краще проводити 5, 9, 15, 22 червня.
  • Крім звичайної стрижки та фарбування волосся, можна робити завивку, експериментували з корольорами чи робити нові відновлюючі процедури у такі дні: 2, 18, 25 та 27 червня.
  • А-от взагалі нічого краще не робити 4, 11, 16, 18 червня. Проведення будь-яких експериментів з волоссям у ці дні сповільнить його ріст та може погіршити стан вашого волосся.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини