Українські локони замість голлівудських: Каменських, Гросу і Юлія Саніна показали укладку, яку можна повторити

Як підкорити неслухняне волосся та зробити справжню королівську укладку? Дізнайтеся всі секрети Каменських, Гросу і Саніної, які вміють дивувати розкішними локонами.

Локони — одна з простих і у той же час практичних зачісок у літній теплий період. Таку укладу можна легко зробити вдома та додати волоссю об’єму, а своєму образу стилю. Юлія Саніна, як володарка довгої коси знає про це напевне. Попри свій статус, вона сама займається своїм волоссям та макіяжем. Чепуриться співачка не тільки у робочих справах, а й на концерти. Замість плойки, для кучерів, у виконавиці є спеціальний девайс, який одягається зверху на голову і на який намотуються пасма волосся. Виглядає все у першопочатковому вигляді, як віночок, а в результаті виходить розкішна хвиляста укладка.

Юлія Саніна

В Аліни Гросу шевелюра від природи схильна до природніх кучерів, але наступниця Ірини Білик вдало знайшла спосіб урізноманітнити свій образ. Вона робить собі косички, які потім розпускає. Виходить дуже проста та акуратна укладка, яка додає родзинки до стилю. Дуже пасують співачці і дрібні кучері. Це підкреслює її яскраву зовнішність і робить з неї справжню південну красуню.

Аліна Гросу зізналася, що її не цікавлять хлопці
Аліна Гросу

Настя Каменських, схоже, знайшла інших підхід до своїх природних кучеряшок. Дружина Потапа розповідала, що її пасма дуже пористі, а значить за ними має бути особливий догляд. Не лише шампунь, а цілу лінійку косметичних засобів використовує артистка: після миття голови бере маску, яку наносить лише на кінчики, сироватку та трошки масла. Зірка зазначає, що намагається сушити шевелюру природним шляхом, адже за її спостереженнями так краще і структурованіше формуються локони, а ще волосся не втрачає таку цінну для себе вологу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини