Зачіски на 1 вересня для українських школярок: Для боб каре та довгого волосся (ФОТО)

Незабаром 1 вересня. Це день знань в Україні, у 2023 році навчання починається з 4 вересня. Перший день осені — це свято для школярів, тому батьки наряджають дітей і піклуються про зачіску, особливо для дівчат.

У цьому матеріалі сайт Добрі новини розкаже, яку зачіску можна зробити дівчаткам на різну довжину, щоб виглядати по-святковому.

Зачіски на боб каре

Можна зробити звичайну хвилю з волосся, підняти трошки об’єм від коріння, це буде виглядати дуже красиво.

Зачіски на 1 вересня для каре
Зачіски на 1 вересня для каре

Якщо ваша дівчинка любить шпильки, то можна взяти декілька пасм біля обличчя та прибрати назад — з двох сторін, щоб волосся не лізло в очі. Також можна взяти чубчик та заколоти на потилиці. Звісно, ця зачіска дуже проста, але виглядає цікаво, особливо якщо взяти красиву шпильку.

Зачіски для дівчат: 2023 рік
Зачіски для дівчат: 2023 рік

Ще одна непогана ідея — це зробити гофре, не всю голову, а тільки верхню частину волосся, такий варіант додасть образу святковості. Ще пропонуємо зробити дві тоненькі косички, можна в них вплести стрічку або якісь прикраси, на перший погляд дуже просто, але стильно, дівчата в захваті від такої зачіски.

Зачіски для дівчат з Довгим волоссям

Пропонуємо традиційну зачіску, дві коси з бантами під білу блузу. Звичайно, такий образ прикрашає школярку. Щоб додати цікавинку, можна вплести в коси різнокольорові штучні пасма, це зараз в тренді.

Стильна зачіска на 1 вересня
Стильна зачіска на 1 вересня

Можна зробити багато тонких косичок в африканському стилі, якщо таку зачіску зроблять в перукарні, то з нею сміливо можна ходити цілий тиждень. Так, трошки незвичайно для нас, але ніхто не забороняє носити саме стильну зачіску.

Можна зробити косу по колу голови — така зачіска в українському стилі прекрасно підходить для дівчат, тому що волосся не заважає очам.

Святкові зачіски для дівчаток-школярок
Святкові зачіски для дівчаток-школярок

Якщо ваша донька хоче піти до школи з розпущеним волоссям, звісно, що це нормально. Дозвольте дівчинці бути собою, але подаруйте їй красивий обруч, що приборкає пасма біля обличчя.

Зачіска на 1 вересня на довге волосся
Зачіска на 1 вересня на довге волосся

Найголовніша порада для батьків — дозволити дитині бути собою, розуміти, що це окрема особистість, у якої є свої смаки. Підтримайте свою доньку, яка хоче цікаву сучасну зачіску на перше вересня.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини