Колір волосся, який молодить жінок після 40-50 років: вдале фарбування Сумської та Полякової стало трендом

Не кожне фарбування волосся може закінчитися успішно. Часто буває таке, що після процедури дівчина починає виглядати старше свого віку, але є кілька вдалих варіантів фарбування, які омолоджують навіть у 50 років.

Кожній жінці хочеться завжди виглядати молодше свого віку. Нерідко буває так, що невдале фарбування волосся лише придає віку, але українські зірки на власному прикладі показали один з видів фарбування волосся, який точно поверне вам молодість хоча б ззовні.

Вибір кольору волосся, який буде молодити, може залежати від багатьох факторів, таких як тон шкіри, тип обличчя, вікові особливості та особистий стиль, але волосся в природних світлих відтінках, близьких до вашого природного кольору волосся, зазвичай молодить, оскільки створює враження природності і гармонії з обличчям.

Який колір волосся омолодить жінок 50+
Який колір волосся омолодить жінок 50+

Світлі відтінки волосся, такі як блонд або світло-русяві, можуть додати світлоту обличчю та зробити зовнішній вигляд більш свіжим. Легке тонування або підсвітлення волосся може додати обличчю контрастності та яскравості. Однак, варто не забувати про комбінацію кольору волосся та брів. У блондинок не може бути чорних брів, оскільки це виглядає дуже контрастно і пасує лише одиницям.

Не менш важливо підібрати відтінок, який гармонує з тоном вашої шкіри. Теплому тону шкіри можуть підійти теплі відтінки волосся, а холодному – холодні відтінки. Саме тому краще добре проаналізувати свій тип шкіри та риси обличчя перед тим, як сісти в крісло до перукаря.

Світлі відтінки волосся молодять після 40 років
Світлі відтінки волосся молодять після 40 років

Перед радикальною зміною кольору волосся краще звернутися до фахівця-стиліста, який може врахувати всі ваши індивідуальні особливості та надати професійну пораду. Загалом, найкращий колір волосся, який буде молодити, буде той, яз ким ви відчуваєте себе комфортно та впевнено, і який підкреслює вашу природну красу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини