Співачка Надя Дорофєєва розкрила власні секрети догляду за волоссям: “Нарешті я це зробила”

Надя Дорофєєва може похизуватися не лише своїм талантом, але й неймовірною зовнішністю. Одна з її особливостей – ідеально доглянуте волосся, тож зірка вирішила розповісти, як вона за ним доглядає.

Волосся для будь-якої жінки – своєрідна візитна картка, яка може багато чого розповісти про її власника чи власницю. Неозброєним оком завжди побачити, чи доглядає жінка за своїм волоссям, чи надає перевагу витратити час на якісь інші справи. Надя Дорофєєва, наприклад, стежить не лише за своєю фігурою, карʼєрою та стилем, але й не забуває доглянути своє розкішне волосся.

Зірка вирішила розповісти своїм прихильникам головні правила, яких вона дотримується кожного дня. Все почалося з того, що Надя відвідала трихолога, який провів їй повний аналіз її шкіри голови, стану волосся та розповів про шкоду чи користь того чи іншого “ритуалу”, якого дотримувалася співачка.

Надя Дорофєєва розповіла про свій догляд за волоссям
Надя Дорофєєва розповіла про свій догляд за волоссям

Після візиту до спеціаліста Дорофєєва залишила декілька головних для себе правил, якими продовжить користуватися, щоб підтримувати своє волосся у відмінному вигляді. Виявляється, волосся краще ховати від сильних сонячних променів, щоб воно не піддавалося впливу ультрафіолетових променів, які шкодять нашій зачісці. Важливо не залишати волосся сохнути природнім шляхом. Краще використати термозахист для волосся і зробити повноцінну укладку феном.

Артистка показала, як потрібно правильно тримати фен під час укладки, що є не менш важливим. Щоб волосся не плуталось під час миття – його потрібно обовʼязково прочесати гребінцем перед процедурою. Потрібно звертати увагу на девайси, якими ви користуєтесь для укладки вашого волосся. Обовʼязково, щоб вони вам підходили.

Шапмуні, маски та бальзами потрібно також обирати лише для свого типу волосся, оскільки, жодного результату ви не дочекаєтеся навіть після тривалого догляду. Не забувайте робити живильні та зволожувальні маски 1-2 рази на тиждень, щоб ваше волосся наповнювалося і не ламалося. Значну частину догляду за волоссям потрібно приділити масажу голови, який можна робити або руками, або спеціальною силіконовою масажною щіткою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини