Коротко та стильно: модні стрижки у стилі “тиха розкіш”, які стануть найтрендовішими у 2024

Плануєте візит до перукаря? Не поспішайте обрізати локони перед тим, прочитаєте цей матеріал, у якому редакція сайту "Добрі новини" розповідає про найстильніші стрижки 2024.

У світі моди і краси тренди змінюються так швидко, як і вітерець грає весняними листочками. У 2024 році струмінь часу перенесе нас у романтичні епохи минулого, приносячи з собою елегантні та розкішні стрижки, що нагадують про вишукане суспільство. Стиль old money, який уособлює класичний шарм та бездоганність, обіцяє бути в центрі уваги.

Вишукане боб-каре

Стилісти назвали найтрендовіші стрижки сезону 2023-2024

Стрижка боб-каре завжди вражала своєю універсальністю, але у 2024 році вона отримує новий подих. Стилісти рекомендують додавати елементи індивідуальності, такі як довгі чітко відмічені чубчики та м’які локони, що плавно обрамляють обличчя. Ця витончена стрижка виглядає особливо шикарно у відтінках каштана та перлинного блонду.

Романтичний каскад

Стилісти назвали найтрендовіші стрижки сезону 2023-2024

Довгі, плавні хвилі, які падають на плечі, створюють враження невимушеної розкоші. Ця стрижка натхненна образами зі старих голлівудських фільмів, де героїня виходить на вечірку в шикарному вбранні та зачісці, нагадуючи про витончений смак і вишуканість старого грошового суспільства. Каскад особливо пасуватиме панянками, які мають склянистий тип волосся, яке немає об’єму. Попросіть вашого перукаря простригти коротше верхній шар, аби укладка виглядала ще більш пишною.

Аристократичний паж

Стилісти назвали найтрендовіші стрижки сезону 2023-2024

Для тих, хто прагне витонченості і вишуканості, ця стрижка пасуватиме найбільше і нагадає про елегантність французьких аристократів. Короткі пасма акуратно підстрижені по контуру, створюють вразливий та водночас сильний образ. Ця зачіска підійде панянкам старшого віку, а чубчик прикриє вікові зміни на чолі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини