Приховають пухкі щоки: найкращі стрижки для круглого обличчя, як у Нелі Шовкопляс і Соломії Вітвіцької

Відомі українські ведучі Неля Шовкопляс і Соломія Вітвіцька продемонстрували, яку зачіску найкраще робити тим красуням, у кого від природи кругле лице.

Ні для однієї жінки не секрет, що головна складова успішного дня – це красиве волосся. Для того, щоб ваш день пройшов чудово, потрібно подбати про красиву укладку. Розповідаємо, яку зачіску обрати красуням, які від природи мають кругле обличчя. Такі стрижки допоможуть вам приховати округлість щічок і зроблять акцент на красивій шевелюрі.

Неля Шовкопляс

Якою зачіскою ховає кругле лице відома українська ведуча Неля Шовкопляс
Якою зачіскою ховає кругле лице відома українська ведуча Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс, відома українська журналістка та ведуча, здобула особливу популярність після початку роботи в шоу “Сніданок з 1+1”. Знаменитість завоювала прихильність мільйонів українців, а чимало фанаток ведучої постійно цікавляться її стилем. Так, ведуча надихає своїх шанувальниць бути впевненими. На прикладі Шовкопляс можна побачити, що непоганий варіант для красунь із круглими щічками – носити довге волосся.

Втім, річ не лише у довжині шевелюри. Правильна укладка – це не просто половина успіху, а буквально ключ до того, аби підкреслити перевагу природної краси. Знаменитість часто робить хвилясту укладку, яка ховає круглий овал обличчя та робить акцент саме на кучерях.

Соломія Вітвіцька

Яку зачіску носить відома українська журналістка Соломія Вітвіцька
Яку зачіску носить відома українська журналістка Соломія Вітвіцька

Відома українська телеведуча та журналістка Соломія Вітвіцька ніколи не полюбляла зайвих експериментів зі своїм волоссям. Знаменитість завжди була та залишається прихильницею класики і стабільності. Втім, особлива стрижка зірки “ТСН” ховає її від природи круглі щічки та робить акцент на незвичайних рисах обличчя.

Соломія Вітвіцька обрала багатошарову стрижку – пасма біля обличчя знаменитості коротші за інші. Таким чином зірка створила об’єм на голові, що і відвернуло увагу від круглого овалу її обличчя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини