Французька стрижка стане хітом 2024: підходить для всіх типів волосся та легко вкладається феном

Бажаєте оновити імідж у новому 2024-му році? Пропонуємо розглянути класичний варіант стрижки блант-боб. На якому волоссі вона буде виглядати еталонно — про все у матеріалі.

У світі моди кожен новий рік приносить з собою свіжі тенденції та стильні рішення. У 2024 році особливим хітом серед зачісок стане французька стрижка, а саме — блант-боб. Ця неперевершена зачіска об’єднує у собі нотки ретро та вишуканість сучасного стилю. Завдяки своїй універсальності та естетичній привабливості, такий стиль шалено набирає популярності у всьому світі. Незалежно від того, чи маєте ви пряме волосся або кучеряве, чи ви вже давно фарбували їх або не встигли цього зробити — ця стрижка стане вам до душі.

Стилісти назвали найбільш трендову стрижку 2024: французький стиль

Ідеальний вигляд для різних текстур волосся

Французька стрижка блант-боб — це варіація каре, яка стала дуже популярною завдяки своїй універсальності. Її можна втілити на волосся будь-якої структури, будь то пряме, кучеряве чи давно пофарбоване. Що робить цю стрижку особливо привабливою, це те, що вона підходить для середньої довжини волосся.

Стилісти назвали найбільш трендову стрижку 2024: французький стиль

Саме по собі цей боб інкапсулює естетику ретро стилів ХХ століття та витончену красу сучасності. Зроблений у класичній французькій манері, це каре відрізняється гладкістю та рівністю завдяки чітко визначеним контурам. Це робить його ідеальним варіантом для тих, хто цінує лаконічний та стильний образ, а також хоче відрощувати волосся.

Стрижка буде справжнім еталоном краси на прямому, склянистому волоссі. Зберігаючи чіткі лінії та форму, він надає структурі волосся додатковий об’єм і створює ідеальний образ для тих, хто обирає гладкі та елегантні зачіски у зібраному вигляді.

Стилісти назвали найбільш трендову стрижку 2024: французький стиль

Кучеряве волосся знаходить своє втілення в цій зачісці, набуваючи цікавої форми та легкості. Звісно, від канонічного вигляду стрижка буде відрізнятися на завитках, але й разом з цим дозволить виражати їм свою природну текстуру, створюючи враження невимушеності та непереборної вроди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини