Залишилися без світла, але голову я помила: хитрий прийом з крохмалем очистив волосся без води

Як очистити волосся, коли немає світла та води? Ми поділимося з вами лайфхаком, який допоможе вам виглядати відмінно у будь-який час та ситуації.

Якби цей матеріал писався не в Україні, його можна було б почати зі слів: “Уявіть у вас раптово пропала вода і виключили світло”. Та сьогодні це наша реальність. Втім, життя продовжується і ми стаємо сильнішими до викликів. Зокрема при розв’язанні побутових проблем.

Часто у нинішні часи виникає питання: як зробити волосся чистим, якщо немає можливості сходити у душ? Хоча сухі шампуні стали популярним рішенням, але що робити, якщо вони не під рукою?

Як потрібно мити голову, щоб відростити довге і красиве волосся
Стилісти назвали метод очистки волосся без води

В цьому випадку, на допомогу приходить несподіваний герой — крохмаль. Його використання для того, щоб привести зачіску в охайний вигляд, виявляється дивовижно простим. Просто присипте крохмалем корені пасма вздовж центрального проділу, перерозподіліть речовину кілька разів і пройдіться біля точок росту локонів всією поверхнею голови. За 5 хвилин можна легко видалити крохмаль.

Простий лайфхак, як відростити довге волосся
Стилісти назвали метод очистки волосся без води

Для того, щоб бистріше насолодитися результатом і позбутися крохмалю на голові, можна його прибрати великим гребінцем, обов’язково з великими частими зубчиками, рушником, або просто ретельно струсити руками. За лічені хвилини, цей засіб дозволяє привести локони в порядок, забезпечуючи їм естетичний вигляд. Прибирати порошок потрібно надзвичайно ретельно, адже його дрібні часточки можуть налипати на волосках, створюючи при цьому ефект білого наліту на шевелюрі. Особливо це стосується темних та рудих кос.

Цей метод є народним та знаний українцями ще з давніх часів. Можливо саме його було використано при створенні сучасних сухих шампунів. Використовуючи крохмаль, ви отримуєте простий, ефективний і природний спосіб збереження своєї зачіски, навіть тоді, коли вода і світло не доступні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини