Син Мішиної освітлив волосся, а донька Мозгової пофарбувалась у синій: батьки, які багато дозволяють дітям

Відомі українські зірки багато дозволяють своїм дітям. Таким чином нащадки зірок мають змогу проявляти свої таланти та висловлювати творчу натуру.

Ксенія Мішина, відома українська актриса, та Олена Мозгова, успішна продюсерка, виховують дітей майже одного віку – у зірки “Холостячки” підростає 11-річний син, а ось колишня Пономарьова має 8-річну доньку. Зіркові нащадки вже наслідують своїх творчих батьків і свої таланти та прагнення до мистецтва втілюють на власній голові. Нещодавно син Ксенії Мішиної Платон освітлив пасма, а раніше шевелюру пофарбувала донька Мозгової.

Ксенія Мішина

Син Ксенії Мішиної освітлив волосся та пофарбував його у білий колір
Син Ксенії Мішиної освітлив волосся та пофарбував його у білий колір

Відома актриса Ксенія Мішина здобула особливу популярність після участі в шоу “Холостячка”. Пізніше за особистим блогом зірки почали стежити набагато більше людей. На своїй Інстаграм-сторінці зірка нещодавно показала свого сина, який раптово змінив колір волосся. 11-річний Платон підстригся майже “під нулик”, а також освітлив пасма. Тепер хлопець має коротку стильну зачіску.

Зіркова мама свою дитину у його прагненнях, звісно, підтримала. Ксенія Мішина жартома зазначила, що тепер у неї є особистий Емінем – відомий американський репер, який довгий час носив точно таку саму зачіску, як і у її сина.

Олена Мозгова

Донька Олени Мозгової пофарбувала волосся у синьо-жовті кольори
Донька Олени Мозгової пофарбувала волосся у синьо-жовті кольори

А ось 8-річна донька української продюсерки на експерименти з зовнішністю наважилась влітку. Олена Мозгова на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук поділилась кадрами, як виглядає дівчинка після перевтілення. Так, Соломія пофарбувала передні пасма у колір українського прапора – волосся ліворуч від обличчя було синього відтінку, а з іншої сторони шевелюра мала жовтий відтінок.

У коментарях до публікації знаменитості її розкритикували за те, що вона нібито зіпсувала зовнішність доньки. Зірка не стала берегти почуття хейтерів і зазначила – кожного за подібну непрохану критику вона буде блокувати. А свою доньку Олена Мозгова вважає красивою у будь-якому разі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини