Кому модна стрижка боб-каре пасує більше: Олег Винник чи Володимир Дантес – обираємо 1 місце

Все частіше в перукарські салони приходять жінки, які просять зробити їм одну з найтрендовіших стрижок – боб-каре, але мало хто знає, як така зачіска виглядатиме на чоловіках.

Стижка “боб каре” може виглядати чудово як для жінок, так і для чоловіків, якщо враховані їхні особисті стильові уподобання та форма обличчя. Останнім часом у світі чоловічого перукарського мистецтва стає все популярнішою тенденція експериментів із зачісками, і стижка “боб каре” не є винятком.

Деякі чоловіки можуть обирати цю стрижку через її стильний та модний вигляд. Як і у випадку будь-якої стрижки, важливо врахувати форму обличчя, текстуру волосся та власні стильові вподобання.

Володимир Дантес днями опублікував кумедне фото, на якому чудово видно довжину його волосся. Справа в тому, що артиста завжди підколюють – мовляв, він ніколи не причесує свого волосся, через що зачіска не завжди виглядає охайною і прихильники просять його розчесатися. Чоловік почув прохання користувачів Мережі і зробив те, про що його просили, але результат був зовсім не таким, як очікувалось.

Трендова стрижка боб-каре на прикладі Володимира Дантеса
Трендова стрижка боб-каре на прикладі Володимира Дантеса

Що стосується іншого символа всіх жінок Олега Винника – чоловік вже не перший рік носить саме таку стрижку. Стильний подовжений боб – візитна картка повелителя всіх вовчиць України, хоч перебуваючи за кордоном артист трішки змінив свій стиль і відростив довгу шевелюру.

Подовжене боб-каре Олега Винника
Подовжене боб-каре Олега Винника

Якщо ви розглядаєте таку стрижку, краще все, зверніться до досвідченого перукаря, який може допомогти вам визначити, чи пасує ця стрижка вам, враховуючи всі особливості вашого зовнішнього вигляду. Також враховуйте свій власний стиль та комфорт. У кінцевому підсумку головне — це, щоб ви відчувалися комфортно та впевнено з обраною стрижкою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини